thumbnail
thumbnail

Toezichthouder (Bouw- /Omgevingsrecht)

Midden-Delfland

Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 mrt 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

10 jun 2024

Organisatie
Midden-Delfland is een informele, laagdrempelige organisatie, met korte communicatielijnen. We kennen flexibele werktijden, zodat je werk en privé goed op elkaar af kunt afstemmen.

Als Toezichthouder ben je werkzaam binnen de afdeling Landschap, Wonen en Economie. Deze afdeling bestaat uit collega’s die zich bezighouden met vergunningverlening, toezicht en handhaving, ruimtelijke ordening en milieu, landschap en locatieontwikkeling. Je bent werkzaam binnen het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Team VTH zorgt voor een passende afhandeling van vergunningsaanvragen. Het team is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de (gebouwde) omgeving en het handhaven van wet- en regelgeving voor die omgeving. Het team werkt nauw samen met Omgevingsdienst Haaglanden voor milieutaken, met de Veiligheidsregio Haaglanden en stichting Dorp, Stad en Land.

Opdracht
Je houdt toezicht op de uitvoering van nieuwbouw en sloopwerkzaamheden,  of op gebruik en verbouw bij bestaande bouw, op werken/werkzaamheden en gebruik van gronden. Dit doe je aan de hand van locatiebezoek, vergunningstekeningen, vergunningvoorschriften en algemene bouw en RO-regels.  Je schakelt een specialist in voor complexe situaties en beoordeelt de toepasbaarheid van het advies van de specialist.

Je bent belast met de opsporing, controle en rapportage van illegale bouwwerken, illegale bouwactiviteiten en illegaal gebruik. Je draagt zorg voor controle en handhaving op de voorwaarden bij verleende omgevingsvergunningen en sloopvergunningen, je meldt overtredingen en zorgt voor de administratieve afhandeling volgens de daarvoor vastgestelde procedures. Hiertoe werk je met de applicatie Rx.Mission.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Beschikbaar per 1 juli 2024 voor 36 uur per week minimaal 4 dagen aanwezigheid op kantoor
2. Een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van Bouwkunde;
3. Uurtarief maximaal € 110,- inclusief reiskosten, excl. BTW en Fee Flextender;
4. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met RxMission;
5. Een afgeronde opleiding ABW 1;
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder bouw- en woningtoezicht;

Gunningscriteria (weging)
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als toezichthouder in een landelijke omgeving (duidelijk weergegeven in het cv) (10 punten);
8. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder bouw- en woningtoezicht bij een kleine gemeentes van maximaal 20.000 inwoners (30 punten);
9. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij/met een Omgevingsdienst (25 punten)
10. Beschikt over afgeronde opleidingen/ cursussen Handhaving Milieurecht en Bouwkundige brandveiligheid (15 punten);
11. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opsporen en signaleren van illegale bouwactiviteiten en gebruik (gebouwen en terreinen) (20 punten).

Competenties
- Je kunt zelfstandig werken;
- duidelijk in je communicatie;
- goede contactuele eigenschappen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht kan worden vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr , waarbij beschikbaarheid op Di en Do op kantoor vereist is.

Planning
De gesprekken bij de gemeente worden gepland op maandag 17 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 14 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

  • Bij gunning zal er om een Verklaring betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen gevraagd worden.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder (Bouw- /Omgevingsrecht) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.