thumbnail
thumbnail
Projectleider

LUMC

Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

32
Projectleider

De functie
en jij op zoek naar een uitdagende functie in een academisch centrum? En wil jij vanuit jouw expertise het verschil maken in onze organisatie? Dan kan dat nu! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een gedreven projectleider. Kom jij ons team versterken?

In het kort
• Je bent als IT projectleider bij ons breed inzetbaar, initieel met een focus op het Zorgproces;
• Je spreekt de taal van onze collega’s in de organisatie en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen;
• Je bent de gedreven projectleider die enthousiasmeert en resultaatgericht is.
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed

Wat ga je doen?
Als projectleider geeft je leiding aan de uitvoering van (organisatie brede, complexe) projecten die vaak ook een (proces-)verandering in het primaire zorgproces teweeg brengt. Niet alleen interne, maar juist ook projecten met externe zorgpartners, zoals onze RSO Sleutelnet en RO-West. Met jouw projecten draag je bijvoorbeeld bij aan het eenduidig vastleggen en digitaal uitwisselen dan wel beschikbaar stellen van zorginformatie. Zo zorg je ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is bij de zorgverleners van verschillende organisaties. Je bent een belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen met ieder hun eigen expertises. Je gebruikt op een pragmatische manier de PRINCE2 methodiek en combineert deze soms met een agile aanpak.

En ja, de IJzeren Driehoek passen we bij veel projecten toe: bewaken van Tijd, Geld en Kwaliteit/Scope en je gebruikt de stuurgroep om eventuele veranderingen daarin te toetsen.

Je werkplek
De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC zorgt voor het IT fundament van onze organisatie. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Projectprogrammaleiders. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. We zoeken naar positief ingestelde gedreven verbinder met de juiste teamspirit.

Wat vragen wij
Het belangrijkste is dat je een ervaren projectleider bent die projecten met een goed resultaat afrond, waarbij sleutelwoorden zijn: geleerde lessen, feedback, resultaatgerichtheid, enthousiasmerend, graag gevraagd, aandacht voor alle betrokkenen en tijd neemt om een feestje te vieren bij projectafronding.

Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij heb je een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en heb je aantoonbaar ervaring op het gebied van projectleiding/product ownerschap. Je bent een proactieve, gestructureerde en resultaatgerichte collega. Prince2 methodiek weet je pragmatisch toe te passen. Communicatief sta je sterk in je schoenen en heb je ook een gezonde dosis humor en overtuigingskracht.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.