thumbnail
thumbnail

Omgevingsmanager

Kon. Wilhelminalaan 2, 2264 BM Leidschendam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
28-36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28-36

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

De organisatie
De gemeente Leidschendam Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. Hier werken we samen met 650 collega’s aan de best mogelijke dienstverlening voor inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.

Afdeling
Werken voor MRO (maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling)  is werken voor de afdeling die het dichtst bij het bestuur staat. Hier maak je beleid en bepaal je hoe je gemeentelijke doelstellingen het best realiseert. Maar je doet veel meer dan achter je bureau beleid schrijven. Je gaat ook naar buiten om te zien wat er bij onze inwoners en maatschappelijke partners speelt. Jij helpt de gemeente met resultaatgerichte strategie.

Team Ruimtelijke kwaliteit
Het team ruimtelijke kwaliteit bestaat uit de vakdisciplines stedenbouw, mobiliteit, erfgoed, landschap en milieu. Jij wordt onderdeel van de vakgroep economie.

Opdracht Damcentrum
In juni 2023 is de motie: een fijn thuis aan de Sluis aangenomen door gemeenteraad. Deze motie roept op tot het opstellen van een integraal stappenplan voor het Damplein en directe omgeving, waarin duidelijk wordt wanneer welke maatregelen nog op stapel staan, inclusief tijdlijn en portefeuille. Dit plan is inmiddels af.  Er is al eerder een externe omgevingsmanager aangetrokken die het afgelopen jaar een aantal acties heeft uitgevoerd in samenspraak met inwoners en ondernemers. Sinds het najaar is de nieuwe centrummanager betrokken en zorgt voor de afstemming met de ondernemers.

Er is dus parallel gewerkt aan het integrale plan en de uitvoeringsmaatregelen. De bedoeling is dat de beoogde omgevingsmanager een aantal maatregelen verder uitvoert onder de vlag van het integraal stappenplan. Het omgevingsmanagement is namelijk cruciaal gebleken het afgelopen jaar om de relatie met inwoners en ondernemers goed te houden. Het is ook de nadrukkelijke opdracht van de gemeenteraad om de maatregelen in samenspraak met de omgeving te bedenken en uit te voeren.

Opdracht Stationsplein               
Voor het gebied Stationsplein is een vergelijkbare aanpak opgezet. Ook daar is naar aanleiding van een ingediende motie een integraal plan van aanpak voor de herinrichting van het plein gemaakt. Echter kent dit plan een lange termijn aanpak en een korte termijn aanpak. In de korte termijn aanpak zit een aantal vergelijkbare maatregelen die samen met omwonenden en ondernemers moeten worden uitgevoerd om de leefbaarheid op korte termijn te verbeteren. Ook hier is een omgevingsmanager (ondersteunend aan de centrummanager) gewenst om een aantal van deze taken te coördineren.

Wij zoeken een hands-on collega die bij voorkeur de organisatie Leidschendam-Voorburg goed kent.
Je werkt gestructureerd en weet hoe je moet samenwerken met onze afdelingen communicatie en stadsbeheer. Je schakelt intern net zo makkelijk als extern met inwoners en belangengroepen.

Af en toe ben je ook ’s avonds inzetbaar.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als omgevingsmanager bij een gemeente;
3. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van participatie en communicatie in een politieke omgeving;
4. Maximaal uurtarief van €115,- exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee flextender;
5. Beschikbaar per 1 april 2024 voor 28-26 uur per week gedurende de gehele looptijd van de opdracht inclusief de verlengingen;

Gunningscriteria (weging)
6. Aantoonbare werkervaring als projectleider in de uitvoering van de participatiewet (35 punten);
7. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als wijknetwerker binnen een gemeente (35 punten);
8. Aantoonbare werkervaring als omgevingsmanager binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar (30 punten).

Competenties
-
Bestuurlijke sensitiviteit;
- Communicatief vaardig en gemakkelijke netwerker/ pro actief;
-
Organiseren/ coördineren;
-
Gezaghebbend, overtuigingskracht en overredingskracht;
-
Stressbestendig;
-
Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 1 referentie.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot en met vrijdag.
Gemiddeld 28– 36  uur per week, met een maximum aantal te declareren uren van 36 uur per week

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn op vrijdag 5 april 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 4 april bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. De gemeente voorziet in een telefoon/laptop.  

‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

Meer inMeer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Omgevingsmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.