thumbnail
thumbnail

Consulent Werk statushouders

Kon. Wilhelminalaan 2, 2264 BM Leidschendam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32-36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

17 mrt 2023

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers. Onze ambitie is om de Beste Gemeentelijke Dienstverlener van Nederland te zijn. Dit vraagt veel van onze medewerkers. Als organisatie doen wij er alles aan om onze medewerkers hier optimaal in te faciliteren, op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO). Bijvoorbeeld door vorm te geven aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Afdeling
Werken voor WIJZ is werken aan het vangnet voor mensen die in kwetsbare omstandigheden terecht zijn gekomen. Bijvoorbeeld inwoners die ondersteuning nodig hebben om aan het werk te komen, inwoners met schulden of inkomensproblemen, ouderen met zorgproblematiek en kinderen in nood. Je onderhoudt nauw contact met externe partijen, zoals zorgaanbieders en scholen. Dit is de afdeling waar je écht verschil kunt maken voor mensen die het alleen even niet redden.

Opdracht
Als Consulent Werk statushouders jongeren ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van over het algemeen de jongere statushouders. Je zet je actief in om deze jongeren duurzaam uit te laten stromen uit de uitkering. Hiervoor heb je intensief en veelvuldig contact met de inwoners uit jouw caseload. Belangrijk hierbij is dat er breder gekeken wordt binnen alle leefgebieden, zodat waar nodig ingezet kan worden op zaken die belemmerend werken in een traject. Indien een cliënt problemen heeft dan weet je de weg naar betrokken organisaties. In het kader van de Nieuwe Wet Inburgering zal je ook de begeleiding van de klanten voor de MAP (Module Arbeidsmarkt & Participatie) op je nemen. Dit zal in eerste instantie gelden voor de jongeren, maar indien nodig ook voor de doelgroep 27+. Mogelijk vindt er vanaf de zomer een verandering plaats naar de rol van participatie consulent statushouders, waarbij je de statushouders in plaats van naar betaald werk naar vrijwilligerswerk begeleidt.

In beide rollen voer je het werk uit conform de Participatiewet. Onderdeel hiervan is dat je verantwoordelijk bent voor de rechtmatigheidskant waarbij je doorvraagt en bekijkt of er (nog) recht is op een uitkering participatiewet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare kennis met GWS4all (Suit4Work). Suwinet en BRP zijn een pré;
2. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.
3. Aantoonbare werkervaring als consulent werk in de afgelopen 5 jaar;
4. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding.

Gunningscriteria (weging)
5. Aantoonbare kennis van- of werkervaring met de Participatiewet door middel van een afgeronde opleiding/cursus (30 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Consulent Werk in de afgelopen 6 jaar (25 punten);
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met GWS4ALL (Suite4Work) in de afgelopen 3 jaar (20 punten);
8. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met statushouders als Consulent Werk in de afgelopen 6 jaar (15 punten);
9. Uurtarief maximaal €65,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender. (10 punten).

Competenties

  • Verantwoordelijkheid

  • Cultuursensitief

  • Analytisch Vermogen

  • Oordeelsvorming

  • Klantgerichtheid

  • Kwaliteitsgerichtheid

  • Je bent proactief in en realiseert kansen voor cliënten, waarbij service voor werkgevers vanzelfsprekend is;

  • Je bent fraudealert, flexibel, creatief, doortastend en resultaatgericht;

  • Je bent een teamplayer, waarbij hostmanship zeer belangrijk is;

  • Je bent stressbestendig.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma-vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 28 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 27 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Werk statushouders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.