thumbnail
thumbnail
Zorgregisseur Jeugd

Landsmeer

Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer, Nederland

Sociaal Domein
Sluit over 2 dagen
€78
20 Noord-Holland

Publicatiedatum:

22-09-2022

Sluitingsdatum:

29-09-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

10-02-2023

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en grote onderlinge verbondenheid.

Onze kernwaarde is ‘Samen’. Goed persoonlijk contact met elkaar en inwoners is ons veel waard. Als je onze collega wordt, heb je werk met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie. Bij ons kun je je ontwikkelen tot een allrounder. Als vanzelf dienen wij de Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders.

Opdracht
Als zorgregisseur Jeugd informeer en adviseer je de aanvragers van de voorzieningen in het kader van de Jeugdwet. Ook maak je samen met de ouders Perspectiefplannen, indiceer je de zorg, voer je procesregie en laat je los zodra het kan.

Andere taken van jou:

  • Je fungeert als schakel tussen diverse organisaties voor meldingen en bent gesprekspartner voor het op-, en afschalen van zorg op het gebied van jeugd;

  • Je zorgt voor goede samenwerking met partners, het versterken van netwerken en het onderhouden van contacten met instanties, die (algemene) voorzieningen bieden voor de doelgroep(en);

  • Samen met de samenwerkingsverbanden onderwijs coördineer je de aansluiting van het primair en voortgezet onderwijs op de zorgketen.

 Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
2. Beschikt over een SKJ registratie (registratienummer en -datum vermelden in het cv);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als zorgregisseur Jeugd bij een gemeente (40 punten); 
4. Aantoonbare kennis van en werkervaring met PGB’s (40 punten);
5. Uurtarief maximaal € 78,-, exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (20 punten). 

Competenties
- inlevingsvermogen;
- overtuigingskracht;
- resultaatgericht;
- dienstverlenend;
- samenwerken;
- oplossingsgericht.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg, Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 3 oktober 2022 van 9.00 uur tot 11.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 30 september 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Zorgregisseur Jeugd die deze organisatie zoekt?