thumbnail
thumbnail
Toetser

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

27-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

36

Als toetser/coach begeleidt en coacht je consulenten in het primaire proces (rechtmatigheid en doelmatigheid Participatiewet, Wet Inburgering en aanverwante regelingen). Daarnaast toets je de werkzaamheden van deze consulenten (1 op 1 vooraf en steekproefsgewijs achteraf). Samen met de kwaliteit- en beleidsmedewerkers stel je richtlijnen en werkinstructies. Ook zorg je voor de deskundigheidsbevordering. Je doet verslaglegging van onderzoeksresultaten en doet verbetervoorstellen. Je adviseert bij de implementatie van wet- en regelgeving en beheert het juridisch handboek (Schulinck).

Eisen

1) Minimaal HBO werk- en denkniveau

2) Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving,

3) Aantoonbare ervaring in het werkveld

4) Ervaring met het begeleiden, coachen en instrueren van consulenten

5) Kennis van programma's zoal centric(suite), stimulansz (KiC) en Schulinck

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toetser die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.