thumbnail
Zero Trust Architect Expert

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
115
40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

11-07-2022

Einddatum:

11-07-2023
Binnen de Kamer van Koophandel is een programma gestart om security naar een nog hoger niveau te brengen. Daarbij zijn een twintigtal deelgebieden onderkend, welke in een projectvorm worden opgepakt. Om na oplevering te worden overgedragen aan reguliere beheerteam en/of het Security Operations Center.

Eén van deze projecten behelst het verder uitbouwen en borgen van een hybride Cloud infrastructuur welke Zero Trust netwerk toegang voorziet. Wij zijn op zoek naar een kandidaat welke de brug slaat tussen de Cloud omgevingen en security. Een professional die aan beide kanten van de brug kennis, kunde, certificeringen en ervaring meeneemt.
Omschrijving opdrachtDe Zero Trust Architect Expert implementeert de diverse security use cases binnen de hybride cloud infrastructuur van de KVK. Belangrijk onderdeel hiervan is het verder uitbouwen van de Zero Trust realisatie. Kennis en aantoonbare product ervaring met o.a. Zscaler, Azure, ASA, ISE,FTD, Prime en Infoblox is daarbij een must.

De kandidaat implementeert, op een Agile manier, het Zero Trust security model. Verder zorgt ervoor dat de benodigde kennis overgedragen en geborgd wordt bij de interne KVK organisatie.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Zero Trust Architect Expert welke toegang tot het netwerk van de KVK verder uitdenkt, opzet en inricht, waarbij 'Security first' de hoeksteen van het handelen is. Een pragmaticus, welke zowel de theoretische overview heeft alsmede zelf de meters kan maken op de werkvloer.

Kandidaatomschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-06-2022

Sluiting inschrijving tender: 24-06-2022

Cv beoordeling: 24-06-2022

Gesprekken: tussen 27-06-2022 en 01-07-2022

Gunningsbesluit: 01-07-2022

Voorlopige gunning: 01-07-2022

Startdatum: 11-07-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Zero Trust Architect Expert die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.