thumbnail
thumbnail
Senior UX Designer Digitaal Ondernemersplein

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Sluit over 8 dagen
95
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

27 mei 2023
Digitaal Ondernemersplein (DOP) is op zoek naar een UX Designer. Ondernemersplein is onderdeel van de Online afdeling van KVK en een uniek samenwerkingsverband van overheidsorganisaties. Om het leven van ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken kunnen ze terecht op Ondernemersplein.nl voor de relevante en gebundelde informatie van de (semi)overheid. Zo krijgen ondernemers antwoord op vragen over personeel, export, starten, wetten, regels en financiering. Het Scrum team werkt in sprints van 3 weken. Als UX Designer werk je nauw samen met de redactie en het insights team.

Als UX Designer ontwerp je flows, navigatiesystemen, lay-outs, wireframes voor de website. User centered ontwerpen zit in jouw DNA. Dat betekent dus ook dat je altijd kritisch bent of gebruikersbehoeften centraal staan, dat je zo vaak en snel mogelijk interfaces test met gebruikers/data en dat je ook over micro-interacties nadenkt die de user experience nog beter maken. Je bent ook de spil tussen de interne stakeholders, techniek en de gebruiker, dus denk je naast usability ook na over conversie en overleg je met developers over de beste manier om de door jou bedachte interfaces te implementeren. Als vanzelfsprekend volg je de online (design) trends en deel je kennis en ideeën met je collega’s.

Kandidaatomschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Nauwkeurigheid
Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

De competenties worden getoetst tijdens het interview.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 26-05-2023

Sluiting inschrijving tender: 05-06-2023

Cv beoordeling: 05-06-2023

Gesprekken: tussen 07-06-2023 en 14-06-2023

Gunningsbesluit: 14-06-2023

Voorlopige gunning: 14-06-2023

Startdatum: 01-07-2023

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior UX Designer Digitaal Ondernemersplein die deze organisatie zoekt?