thumbnail
thumbnail
Data Analist

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Sluit morgen
95
32 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

17 mei 2023

Organisatie
KVK werkt aan volledig digitale dienstverlening met persoonlijke aandacht (2025 doel) Transformatie van productgerichte dienstverlening naar klantgerichte dienstverlening. We stellen de klantreis centraal. We verwerken 1.5 miljoen opgaves per jaar.
KVK gaat haar dienstverlening (nog) klantgerichter vormgeven. Voor Mijn wijzigingen is het noodzakelijk goed inzicht te krijgen in en houden op de klantbehoefte. De te ontwikkelen klantreizen en data-gedreven inzichten geven KVK een baseline en mogelijkheden om bij te sturen en te toetsen of de beoogde doelstellingen (verhogen zelfredzaamheid en sneller, simpeler en gemakkelijker dienstverlening) gehaald worden.

Wat ga je doen?
Als Data Analist voor dit project (Mijn Wijzigingen) ga je aan de slag met andere experts (Product Owner, Klantreis Experts, etc.) om samen invulling te geven aan de ambities van KVK om die 'Mijn Wijzigingen' data gedreven vorm te geven. Het korte termijn doel is als volgt: Op basis van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten zijn er eind Q3 een uitgewerkte klantreis, service blueprint, baseline meting en een ingericht monitoringsysteem die als basis dienen voor de ontwikkeling van Mijn wijzigingen.

Het lange termijn doel is:
Vanaf Q2 2024 is Mijn wijzigingen HR gereed met daarin de volgende faciliteiten voor de ondernemer:
- Online Muteren via Mijn wijzigingen;
- Ondertekenen wijzigingen met DigiD substantieel mogelijk;
- Overzicht wijzigingen in behandeling ;
- Statusinformatie verwerking;
- Notificaties voortgang verwerking .

Kandidaatomschrijving

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Deze competenties zullen getoetst worden tijdens het interview.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Data Analist die deze organisatie zoekt?