thumbnail

Cloud Engineer

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT ACTIEF

Publicatiedatum:

11-01-2022

Sluitingsdatum:

20-01-2022

Begindatum:

07-02-2022

Einddatum:

07-02-2023
100
40 Zuid-Holland
KVK is op zoek naar een Cloud Engineer. Als lid van het agile KVK Automation Services team ontwikkel je mee aan ons nieuwste Kubernetes platform, gemanaged door Rancher2. Ontwikkel- en beheerwerk gebeurt volledig op basis van het principe 'Infrastructure as a Code'. In je dagelijkse werkzaamheden ondersteun en adviseer je product teams bij het on-boarden van de huidige applicaties op het nieuwe Kubernetes platform. In samenwerking met de Product Owner schakel je actief met de verschillende stakeholders om product teams te helpen. Ook ondersteun je teams om hun Gitlab CI verder te automatiseren. Ten slotte draag je actief bij aan het uitdragen van het Kubernetes platform in de organisatie, besteed je tijd aan innovatie en deel je kennis met je KVK collega's.

Wij zijn op zoek naar een Cloud Engineer die ervaring heeft opgedaan met Docker, Kubernetes, Configuratie management, DevOps tooling, Agile werken en CI/ CD. Je beschikt over ervaring wanneer je in je CV aantoonbaar kunt maken dat je minimaal de laatste 2 jaar een opdracht hebt uitgevoerd waarin je dagelijks met onderstaande methoden, technieken en tools bezig bent geweest: Hashicorp stack, ELK Stack, Prometheus, Grafana, Python, Git, Gitlab CI, Linux en VMWare. Je hebt minimaal Docker ervaring en aantoonbare ervaring met Kubernetes en minimaal 1 jaar ervaring met Ansible. Ervaring met istio en azure is een pré.

Kandidaatomschrijving

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Klantgerichtheid
Signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen en behoeften van de interne klanten (collega's van eigen en andere afdelingen) en externe klanten om deze tevreden te stellen. Servicebereidheid en klanttevredenheid staan voorop.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 10-01-2022

Sluiting inschrijving tender: 20-01-2022

Cv beoordeling: 20-01-2022

Gesprekken: tussen 24-01-2022 en 28-01-2022

Gunningsbesluit: 28-01-2022

Voorlopige gunning: 28-01-2022

Startdatum: 07-02-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Cloud Engineer die deze organisatie zoekt?