thumbnail
thumbnail
Senior Jurist

Hofstraat 110, 7311 KZ Apeldoorn, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
10-20 Gelderland

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2024

Uren per week:

10-20

Het Kadaster
Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. Als zelfstandig bestuursorgaan is dat onze wettelijke taak. Onze gegevens bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken, of het nu gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
Het team Juridische Bewaring en Landinrichting (JBL) is op zoek naar een senior jurist.

Het team Juridische Bewaring en Landinrichting is een afdeling binnen Data Governance en maakt deel uit van de directie Data, Governance en Vernieuwing.

Het team van bewaarders is nauw betrokken bij de primaire taken van het Kadaster maar wordt ook buiten het Kadaster (zelfs buiten de landsgrenzen) als expertise-eenheid erkend en gezien als vraagbaak en kennis- en sparringpartner.

Opdrachtomschrijving

De senior jurist zal worden ingezet aan de bewaarderstelefoon. Bij de bewaarderstelefoon kunnen klanten en interne medewerkers terecht met vragen ten aanzien van complexe juridische vraagstukken. De bewaarderstelefoon is gedurende werkdagen dagelijks van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar. Per dag komen gemiddeld 75 telefonische vraagstukken binnen die

worden in behandeling genomen, gelogd en diezelfde dag beantwoord.

Ook kan de senior jurist worden ingezet voor de werkzaamheden in het verzoek tot verbetering proces (VTV-proces) die voortvloeien uit de inwinnings- en bijwerkingstaken in de Basisregistratie Kadaster. In dit proces kunnen klanten (notarissen) en interne medewerkers terecht met vragen ten aanzien van complexe juridische vraagstukken over het door de bewaarder gedane verzoek tot verbetering, de wijze van verbeteren en de vragen die daarover zijn gerezen.

Wij zoeken een senior jurist, die enthousiast wordt van optimale serviceverlening aan onze in- en externe klanten, met een ijzersterk inlevingsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn

  • het geven van richtlijnen, aanwijzingen en adviezen met betrekking tot de openbare registers en Basisregistratie Kadaster, alsmede juridische en vakinhoudelijke informatieverstrekking;
  • het ondersteunen van de interne organisatie bij de toepassing van de Kadasterwet en andere relevante regelgeving;
  • het voorbereiden van beslissingen met betrekking tot inschrijvings- en registratievraagstukken;
  • het functioneel aansturen en het begeleiden van andere medewerkers aan de bewaarderstelefoon of medewerkers betrokken bij het VTV-proces;
  • het juridische inhoudelijke aanspreekpunt voor onze in- en externe klanten aan de telefoon of per e-mail;
  • het afhandelen van juridische complexe vraagstukken met betrekking tot registratieve werkzaamheden;
  • het correct, helder en foutloos schriftelijk vastleggen van de klantvraag en de afwikkeling daarvan in de loggingssystemen;
  • het ondersteunen van een bewaarder in een vernieuwings- en/of opschoningsproject, alsmede inzetbaar voor rechtszekerheids-, vastgoed- en geodata vraagstukken.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Jurist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.