thumbnail
thumbnail
Senior Full-Stack Software Engineer

Hofstraat 110, 7311 KZ Apeldoorn, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
40 Gelderland

Publicatiedatum:

17-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

11-12-2023

Uren per week:

40

Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart. 

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer. Soms werkt het beter om even je zinnen te verzetten en kan je met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken.

Omdat het Kadaster innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
Het team Online is op zoek naar een Senior Full-stack Software Engineer.

Dit Scrum/DevOps team is een ervaren en gedreven groep professionals dat websites biedt voor het bedienen van particuliere en zakelijke gebruikers. Voorbeelden hiervan zijn websites zoals www.kadaster.nl en www.pdok.nl, de Kadaster webwinkel en Mijn Kadaster. Naast ontwikkelen voor en beheren van het Liferay platform worden ook Frontend applicaties gebouwd en geïntegreerd met backend applicaties van andere teams. Het Online team hecht waarde aan kwaliteit, een gezonde dosis humor, ruimte voor elkaars mening en persoonlijke groei.

Opdrachtomschrijving
Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het aanpassen van de bestaande en het bouwen van nieuwe applicaties. We verwachten van je dat je werkt aan onze client-side of server-side front-end applicatie, en ook aan de backend services.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

 • Angular;
 • HTML;
 • SCSS;
 • Java;
 • NPM;
 • Gulp;
 • Babel;
 • Gradle;
 • Docker.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn

 • Onderhoud en ontwikkeling van applicatie code (JS Frameworks (Angular), Java, SCSS);
 • Onderhoud en ontwikkeling van applicatie build (NPM, Gulp, Babel, Webpack en Gradle).


Taken

 • Toepassing en controle op WCAG richtlijnen;
 • Deelnemen in een Scrum team (Stand-ups, Retrospectives, Multidisciplinair, e.d.);
 • Maken en/of bijdragen aan software ontwerpen;
 • Uitvoeren van impactanalyses, planning sessies en code reviews;
 • Begeleiden en coachen van andere developers.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Full-Stack Software Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.