thumbnail
thumbnail

Technisch projectleider MS365 Tenants

IRVN

Nieuwe Dukenburgseweg 21a, 6534 AD Nijmegen

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 150,00
8-12 uur Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

8-12 uur

Publicatiedatum:

5 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
ICT Rijk van Nijmegen is onderdeel van een modulaire regeling van Gemeenten Nijmegen, Gemeenten Wijchen Druten, Gemeente Heumen, Gemeenten Berg en Dal, Gemeente Beuningen, Gemeente Mook en Middelaar, ODRN en Werkbedrijf. Wij beheren de infrastructuur en werkplekken voor deze gemeenten en haar samen ruim 5200 ambtenaren. Dit doen we met een hecht team van ruim 140 collega's die samen ontzettend veel expertise en ontwikkeling brengen in onze IT-omgeving. Op het gebeid van beveiliging mogen we wel zeggen dat we vooroplopen, dat hebben we heel goed geregeld! Diezelfde ambitie hebben wij voor het M365 platform; We staan aan de vooravond om voor iedere gemeente een eigen Tenant in te richten en iedere gemeente is hard aan het werk om een stip op de horizon te zetten.

Om deze Tenantmigratie te begeleiden zijn we op zoek naar een technisch projectleider die ervaring heeft met zo’n traject. Samen met onze interne projectleider, leveranciers en onze technische mensen dien je een bijdrage te leveren om deze scheiding van een enkele naar multi-tenants mogelijk te maken. Op basis van bestaande architectuur en uitwerking dien je hier technisch sturing aan te geven.

De huidige ingehuurde opdrachtnemer zal ook een offerte indienen op deze opdracht.

Verantwoordelijkheden
De gevraagde technisch projectleider stuurt alle externe consultants aan. Een andere taak is zorgen dat de privacy en veiligheid goed geborgd wordt en dat de migratie goed verloopt. Ook wordt er verwacht dat er goede sturing plaats vindt en afstemming tussen de technische componenten als Exchange online, de cloudbackup en alle subonderdelen van M365 (e-mail, agenda, SharePoint, Onedrive, Teams, etc.). Goede voorbereiding bij elke nieuwe groep gebruikers die meegenomen wordt in de implementatie, zodat de inrichting aansluit bij de wensen van de specifieke groep.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1-3-2024 (of zoveel eerder als mogelijk is) tot en met 31-7-2024 voor 8-12 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 X 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)

  • Jij beschikt aantoonbaar over hbo-werkervaring en denkniveau

  • Je hebt ruime kennis van, en minimaal drie jaar recente ervaring met Azure, M365

  • Je hebt aantoonbaar meer dan 2 jaar goede kennis inzake invoering en beheer van een Microsoft Multi-tenant omgeving

Gunningscriteria

  • Je bent aantoonbaar oplossingsgericht en kunt dat illustreren met twee voorbeelden uit je eigen werkpraktijk. (50%)

  • Je bent aantoonbaar empathisch richting gebruikers met problemen en kunt dat illustreren met twee voorbeelden uit je eigen werkpraktijk. (50%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Technisch projectleider MS365 Tenants die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.