thumbnail
thumbnail
Technisch Projectleider (4FTE)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 4 dagen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

06-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

De aanvraag staat open voor alle aanbieders, zowel detacheringsbureau's als ZZP-ers worden uitgenodigd om te reageren.

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties.

Het InfraBedrijf is onderdeel van de Dienst ICT en levert hoogwaardige ICT-diensten aan de politie met een daarbij horende service en ondersteuning. Team Support valt binnen het InfraBedrijf en bestaat uit de productlijn Beheertooling en het Team Planning, Coördinatie en Ctrl IT. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een Technisch Projectleider.

De standplaats is Driebergen. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op verschillende locaties; het reizen tussen verschillende locaties kan deel uitmaken van de opdracht. Incidenteel kan het voorkomen dat er wordt gevraagd om te werken in de avonduren of in het weekend.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch Projectleider (4FTE) die deze organisatie zoekt?