thumbnail
thumbnail
Strategisch Communicatieadviseur

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
24-36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

13 nov 2023

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

24-36 uur

Publicatiedatum:

11 sept 2023

Type inzet
Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

De aanvraag staat open voor alle aanbieders, zowel detacheringsbureau's als ZZP-ers worden uitgenodigd om te reageren.

Omschrijving van de opdracht
Als strategisch communicatieadviseur volg jij de ontwikkelingen van de maatschappij, de politie en haar stakeholders op de voet en word je blij van dynamiek, afwisseling en het kleine team waarin je werkt. De maatschappij, de media en het communicatie vak ontwikkelen zich in rap tempo. Je bent op de hoogte van die ontwikkelingen en past die kennis toe in je werkzaamheden. Je adviseert het strategisch management over diverse communicatiethema’s en -issues, waaronder leiderschapscommunicatie. Je werkt zeer nauw samen de collega’s van de communicatieafdeling en Hoofd Communicatie.

Doelstelling
Beoogd resultaat:

 • Opleveren van communicatieplan.

 • Advies uitbrengen op strategisch beleids niveau

Verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig afleveren van Strategische communicatieadviezen.

 • Verantwoordelijk voor de woordvoering en advisering over incidenten thema's en issues binnen de eenheid. Het team bestaat uit woordvoerders en adviseurs.

Contacten

 • Zowel intern als extern.

 • Team Advies en Redactie van de Afdeling Communicatie van Eenheid Noord-Holland. Het team is 24/7

Opleiding

 • Kandidaat heeft minimaal een erkende en volledig afgeronde HBO diploma bij voorkeur een opleiding in de richting communicatie.

Professionele kennis en werkervaring

 • Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als strategisch communicatieadviseur

 • Aantoonbare werkervaring binnen het veiligheidsdomein (politie/defensie)

 • Aantoonbare werkervaring binnen de huidige maatschappelijke en politieke actualiteit met een actuele kennis en vaardigheden binnen het communicatievakgebied.

 • Aantoonbare werkervaring met het opleveren van communicatieplannen en het adviseren van strategisch management over diverse communicatiethema’s en -issues.

Competenties
Ben jij een zelfstandige en stevige strategische communicatieadviseur? Kan jij een inhoudelijke bijdrage leveren aan de reputatie van en het vertrouwen van de politie? Heb je ervaring als communicatieadviseur binnen de politieorganisatie? En aantoonbare ervaring met politiek bestuurlijke sensitiviteit?

Kan je deze vragen met 'ja' beantwoorden, dan zijn we op zoek naar jou!

 • Coachen

 • Klantgericht

 • Organisatiesensitief

 • Probleemanalyse

 • Overtuigingskracht

 • Initiatiefrijk

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Strategisch Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.