thumbnail
Software Developer - Multidisciplinair Interventieteam Ondermijning

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-06-2022

Sluitingsdatum:

04-07-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Criminele netwerken infiltreren onze wijken en buurten. Zij ondermijnen onze economie met hun criminele geld. Daarnaast veroorzaken ze veel leed met intimidatie, zwaar geweld en moord. Wil jij dit samen met ons bestrijden en bouwen aan een veilig Nederland? Grijp dan deze kans en kom werken bij het Multidisciplinair Interventieteam (MIT).

Het MIT richt zich op het bestrijden van ondermijning; het duurzaam verstoren van criminele bedrijfsprocessen in binnen- en buitenland. Dat doen we door het structureel opsporen en ontmantelen van criminele netwerken. We pakken hun crimineel vermogen af en werpen barrières op, zowel nationaal als internationaal.
 

Het bestrijden van deze criminele netwerken vereist dat wij wendbaar, innovatief en multidisciplinair zijn. Wij werken datagedreven. Dat betekent dat we vanuit alle kanten informatie samenbrengen om zo een compleet beeld te krijgen van zware, ondermijnende criminaliteit. Wij ontwikkelen innovatieve methodes waardoor het MIT en de zes organisaties samen effectiever worden in de strijd tegen de georganiseerde criminaliteit.

De opdracht

Ten behoeve van de uitvoer van analyse en data science bouwen we specialistische maatwerkproducten. Centraal hierin staat het data warehouse waar informatie uit verschillende bronnen samenkomen. Een van deze bronnen die opgeslagen wordt in het datawarehouse is (internet) netwerkverkeer afkomstig van verdachten. Samen met collega's ga je werken aan de doorontwikkeling van ETL-software die zoveel mogelijk relevante informatie extraheert uit netwerkverkeer en zorg je er voor dat deze software zo optimaal en efficient mogeijk functioneert.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Software Developer - Multidisciplinair Interventieteam Ondermijning die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.