thumbnail
thumbnail
Senior inbeheername en procesborging MMC (2 FTE)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

30-11-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

De Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS) is verantwoordelijk voor de operationele beschikbaarheid van de meldkamer systemen, onder andere C2000, Burgernet, GMS, 1-1-2 en NL-Alert.

Het Management & Monitoring Center (MMC) is een onderdeel van de LMS en zorgt voor 24/7 bewaking en monitoring van de LMS-diensten. Er vindt call afhandeling plaats van alle incidenten en serviceverzoeken en regie gevoerd op het functieherstel van de LMS dienstverlening.

Het dienstenportfolio breidt zich uit en bestaande dienstverlening ontwikkelt door. Voordat het MMC genoemde werkzaamheden kan doen, moeten werkprocedures en -instructies worden ingeregeld. Dit is een onderdeel van het proces van in beheername.

Voor het namens het MMC uitvoeren van de in beheername activiteiten zijn wij op zoek naar een senior medewerker MMC op tijdelijke basis.

Tijdens het in beheername proces stemt de Senior inbeheername en procesborging MMC af of de concept procedures en instructies bruikbaar zijn voor de MMC medewerkers. De in beheername is een onderdeel van projecten en daarom participeert de Senior inbeheername en procesborging MMC in deze projecten.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior inbeheername en procesborging MMC (2 FTE) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.