thumbnail
thumbnail
S-Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Sluit over 4 dagen
€ 120,00
18 Zuid-Holland

Begindatum:

5 jun 2023

Einddatum:

3 mei 2024

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

25 mei 2023

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces.

De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren en verkregen data in te zetten voor preventie van mentale overbelasting. De Blauwe Haven Rotterdam brengt hier samen met jou, als onderdeel van het bouwteam, verandering in door de applicatie Blauwe Haven Rotterdam (voor web en mobiel) te bouwen.

Let op! De applicatie wordt gebouwd in Betty Blocks. Interesse en bereidheid om met Betty Blocks te bouwen en basis diploma te halen is vereist!

Ontwikkelen van een applicatie (voor web en mobiel) dat optimale ondersteuning biedt aan de mentaal overbelaste politiemedewerkers, hun thuisfront, begeleiders en het management van de Blauwe Haven Rotterdam. Een co-creatie tussen het inhuurteam, Betty Blocks, de Product Owner van de Blauwe Haven Rotterdam en de gebruikersgroepen, waarbij een applicatie wordt ontwikkeld dat tegemoetkomt aan de behoeften.
Centraal staan: agile werken, samenwerken, learning by doing, experimenteren, creativiteit, enthousiasme, betrokkenheid en focus op resultaat.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de S-Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam die deze organisatie zoekt?