thumbnail
thumbnail
Projectleider Beveiliging

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 2 dagen
€ 110,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-03-2024

Uren per week:

36

Omschrijving van de opdracht
Werken als projectleider in een omgeving waar elke seconde telt. Dit stelt hoge eisen aan de dienstverlening van LMS. Dat is werken voor de Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS). LMS beheert de meldkamerapplicaties. Van de applicatie waarin de 112-meldingen binnenkomen tot het C2000-systeem waarmee hulpverleners via hun portofoon worden aangestuurd op straat. Als projectleider draag jij aan het werk van LMS bij door het opstellen en implementeren van een verbeterplan ten behoeve van de beveiliging van onze C2000 dienstverlening. Wij helpen helpen. Help jij mee?

Doelstelling
Het opleveren en implementeren van Beveiligingsplan LMS ten behoeve van het C2000 netwerk. Implementeren Beveiligingsplan C2000 conform de BIO systematiek. Betreft een verbeterplan op organisatorische, procesmatige en technische aspecten.

Verantwoordelijkheden
zie doelstelling

Contacten
Afstemming over de implementatie dient plaats te vinden in afstemming met de eigenaar van het C2000 netwerk (het ministerie van J&V), intern LMS en met leveranciers.

Opleiding
Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau, in de richting van ICT. Losse (deel)certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien.

Professionele kennis en werkervaring

Eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, opgedaan in de afgelopen 8 jaar;

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het implementeren van Beveiligingsplannen.

Wensen

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met de BIO systematiek;

  • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan binnen een complexe overheidsinstelling (>5000 medewerkers);

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met projectmatig werken conform Prince 2.

Competenties

  • Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.

  • Accuratesse: Werkt nauwkeurig en zorgvuldig, heeft oog voor detail en maakt weinig fouten.

  • Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten.

  • Sociale vaardigheid: Beweegt zich tactvol en gemakkelijk in contacten met anderen. Is in staat met zijn optreden emoties en de sociale interactie te beïnvloeden.

  • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid: Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijk Nederlandse taal mondeling en schriftelijk duidelijk.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Beveiliging die deze organisatie zoekt?