thumbnail
thumbnail
Ontwikkelaar

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

30-11-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Het Cluster Zoeken en Vinden binnen de productielijn BI ontwikkelt en beheert applicaties die gebruikers helpen bij het vinden van o.a. persoon gerelateerde informatie rondom incidenten. Onze gebruikers staan midden in de samenleving en hebben om hun werk goed te kunnen doen stabiele applicaties nodig, die doorlopend vernieuwd kunnen worden, vanzelfsprekend afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Onder deze gebruikers zijn ook ketenpartners. We zijn op weg naar één platform waarin al deze applicaties snel en eenvoudig benaderbaar zijn.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.