thumbnail
thumbnail
Onderwijsplanner

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

06-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Als Onderwijsplanner kom je te werken op de politieacademie in Apeldoorn. De Politieacademie is het kwalificerend onderwijsinstituut en onderzoeksinstituut voor de Politie en staat garant voor onderwijs en onderzoek dat aansluit bij de beroepspraktijk, doelgroep en vraag en toekomstgericht en innovatief is. De Politieacademie zorgt via onderwijs, onderzoek en kennis voor de versteviging en de vernieuwing van het vakmanschap van de politie. Op die manier dragen we bij aan een veiliger Nederland. Dat doen we met ruim 1.000 medewerkers en vanuit 10 locaties verspreid over Nederland.

Je verzorgt, aan de hand van onderwijsformats, de onderwijsplanning voor de afdeling opsporing voor twee verschillende onderwijsteams binnen de academie. Dit doe je in overleg met de onderwijscoördinators. Je plant (gast)docenten, lessen, examens, lokalen en middelen. Daarbij maak je gebruik van verschillende ICT-systemen. De opleidingen die verzorgd worden zijn voor bestaande politiemensen die zich willen specialiseren. Er wordt gewerkt met een jaarplanning.  Wanneer het rooster klaar is kunnen de aanmelders zichzelf zelfstandig inplannen. De huidige planning wordt in een bestaand systeem (Syllabus Plus) gedaan en daarbij wordt er binnenkort een pilot gestart om een gedeelte van de planning in BVCM te plannen. Je dient mee te kunnen denken in de procesbeschrijving en procesverbetering van dit project.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Onderwijsplanner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.