thumbnail
thumbnail
Jurist Personenschade

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 - 36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

24 - 36

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. 

Medewerkers van de politie lopen door de aard van hun beroep het risico geconfronteerd te worden met een dienstongeval, beroepsziekte of beroepsincident. Als jurist Personenschaderegeling bij Team Beroepsrisico zet jij jouw juridische expertise in om politiemedewerkers te ondersteunen in de afwikkeling van aanspraken. Jouw focus ligt op de behandeling van de schade die resteert na afhandeling van de rechtspositionele aanspraken en beoordeling van de werkgeversaansprakelijkheid.  

Het Team Beroepsrisico bestaat uit circa honderd collega’s. De focus van het team ligt op het juridisch ondersteunen van collega’s die door hun beroep het risico lopen op dienstongevallen, beroepsziektes en -incidenten. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid kenmerken ons. Iedereen heeft zijn of haar eigen takenpakket, maar de complexiteit van bepaalde dossiers vraagt steeds om onderlinge afstemming. In een positieve werksfeer zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor de belangen van onze collega’s. 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Jurist Personenschade die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.