thumbnail
thumbnail
Juridisch blended leren expert

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
27 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

06-02-2023

Einddatum:

31-01-2024

Uren per week:

27

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Je draagt zelfstandig bij aan de uitvoering en de ontwikkeling van het juridisch blended onderwijs aan de opleiding Bachelor Politiekunde. Voor het nieuwe onderwijs treedt je op als juridisch blended leren expert. Daarnaast ben je voor de huidige opleiding bachelor Politiekunde verantwoordelijk het actualiseren en updaten van het juridische onderwijs, van het maken van een lesplan tot bv opnemen kennisclips. Je leert het onderwijs kennen door juridische lessen te verzorgen.


Voor het ontwikkelen van het nieuwe curriculum werkt je nauw samen met collega-docenten uit andere vakgebieden en andere opleidingen binnen het hoger onderwijs van de politieacademie. Jij coordineert de werkgroepen en zorgt ervoor dat de deadlines gehaald worden. De opleiding biedt studenten de kennis, vaardigheden en attitude die nodig is om als beginnend beroepsbeoefenaar te kunnen functioneren in een dynamische beroepspraktijk van de politie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opleveren/behalen van een aantal resultaten (zie verantwoordelijkheden).

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch blended leren expert die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.