thumbnail
thumbnail
DevOps Engineer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

08-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

01-06-2023

Einddatum:

31-05-2024

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De politie kent meerdere operationele systemen met daarin real-time en historische data. Als DevOps engineer is jouw opdracht het bouwen en onderhouden van de CI/CD pipelines, testen en deployen van applicaties waarbij het automatiseren hiervan, d.m.v. scripts, jouw voorkeur geniet. Dit doe je enerzijds zelfstandig en anderzijds in nauwe samenwerking met een team van ontwikkelaars.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de DevOps Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.