thumbnail
thumbnail
Developer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 6 dagen
€ 95,00
32 tot 36 uur Zuid-Holland

Publicatiedatum:

20-09-2022

Sluitingsdatum:

03-10-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

30-11-2023

Uren per week:

32 tot 36 uur

Wij richten ons met deze aanvraag op alle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP’ers die zichtzelf offreren.

Politie Dienst ICT Dienstverlening Partners (D-ICT / DP) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en innoveren van diverse keten brede voorzieningen binnen de Strafrecht- en Vreemdelingenketen.

De Vreemdelingenketen wordt aangestuurd door de Directie Regie Migratieketen (DRM)  (welke onderdeel is van het Directoraat-Generaal Migratie (DGM).

De Basisvoorziening Vreemdelingen (BVV) is een voorziening voor de (Europese) vreemdelingenketen waar meerdere informatiesystemen van verschillende overheidsorganisaties bij elkaar komen. De BVV heeft een centrale rol in de IV-ondersteuning van zowel de ketenpartners als van de operationele politie medewerkers die in het Vreemdelingendomein werken.

Van de BVV Developer die wij zoeken verwachten wij een devops-mindset met T-shaped skills.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Developer die deze organisatie zoekt?