thumbnail
Bedrijfsarts team Beroepsrisico

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit over 7 dagen
€ 170,00
8 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

17-08-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

30-09-2023

Uren per week:

8

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Wil jij als bedrijfsarts meewerken aan de veiligheid van Nederland? Het kan bij de politie! De politie is de grootste werkgever van Nederland en hecht veel waarde aan interne personeelszorg. Medewerkers van de politie staan 24/7 paraat en dat vraagt om gezonde en fitte mensen. Vanuit diverse teams Veilig en Gezond Werken (VGW) streven we naar duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Voor deze opdracht zal je werken bij het team Beroepsrisico. Het team Beroepsrisico ondersteunt collega's bij hun (rechtspositionele) aanspraken indien collega' s ziekt zijn geworden door het werk, danwel fysiek letsel hebben opgelopen in het werk. Hierbij heeft het team een expertise functie daar het betreft het werken conform de standaard van de Nederlands Centrum voor Beroepsziekten en zorgen wij samen met externe partners voor een objectieve toetsing van de opgelopen schade door collega' s. 
 

Als bedrijfsarts binnen het team Beroepsrisico ben je aanspreekpunt voor overige bedrijfsartsen binnen de organisatie wat betreft beroepsziektes, heb je een adviserende rol aangaande processen en verzorg je kwaliteitsborging. Tevens wordt er gevraagd om enkele beoordelingen van dossiers te verrichten, waarbij de centrale vraag is welke medische causaliteit er is tussen de beschreven incidenten in het werk en de klachten van een collega.

Jouw ondersteunende en adviserende rol gaat verder dan alleen op individueel niveau. Je medische denkkracht heeft ook op organisatieniveau een meerwaarde. Met jouw kennis en kunde adviseer je over de aanpak van verzuim en de verbetering van arbeidsomstandigheden (preventie). Bovendien coördineer en bewaak je de kwaliteit van de medische begeleiding op het niveau van de inhoud, interne afspraken en wet- en regelgeving. Je onderhoudt contacten met diverse externe partners, zoals UWV en bedrijven, en neemt deel aan verschillende netwerken.

Bedrijfsarts zijn bij de politie is een indrukwekkende functie, waarin je veel bijzondere verhalen te horen krijgt, grote waardering ontvangt en ontzag ontwikkelt voor de professionaliteit van deze organisatie.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bedrijfsarts team Beroepsrisico die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.