thumbnail
thumbnail
Technology Base- Communicatieadviseur ( 12-16 uur per week )

Inhuurdesk Inkada

Wierdensestraat 33, 7607 GE Almelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
12-16 Overijssel

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

12-16

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Organisatie
Technology Base biedt de mogelijkheid in een afgeschermde omgeving producten en systemen te ontwikkelen en te testen. Ook is er op het terrein van ruim 220 hectare alle ruimte voor proefproductie en industrieel onderzoek. De afgeschermde locatie beschikt over diverse binnen- en buitenruimtes, waaronder de 3 km lange start- en landingsbaan van Twente Airport en het oefenterrein van de Twente Safety Campus. Veiligheid en discretie voor het uitvoeren van risicovolle en concurrentiegevoelige activiteiten, testen, trainingen en simulaties zijn gewaarborgd. Ook is het de ideale omgeving voor productontwikkeling, onderzoek en prototyping.

Omschrijving van de opdracht
Technology Base (TB) is een samenwerkingsverband tussen gemeente Enschede en provincie Overijssel met eigen rechtspersoonlijkheid in de vorm van een zogenaamde Gemeenschappelijke regeling (GR). TB heeft vanaf 2010 de opdracht om ongeveer 500 hectare gebied, in het hart van het stedelijk gebied van Twente, in te vullen met nieuwe functies, zoals wonen en werken om daarmee de economie en werkgelegenheid van Twente te versterken. TB is de gebiedseigenaar en vervult daarbij de functie van gebiedsregisseur met een eigen projectorganisatie. Twente Airport (TA) maakt onderdeel uit van Technology Base.

Technology Base voert de volgende activiteiten uit:

 • het ontwikkelen, renoveren, verhuren en onderhouden van (bestaand) vastgoed;

 • het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van generieke voorzieningen (o.a. infrastructuur);

 • de verkoop van kavels/vastgoed en het in erfpacht uitgeven van gronden;

 • het exploiteren en ontwikkelen van een luchthaven.

De communicatieadviseur is verantwoordelijk voor het verzorgen van en adviseren over de wijze waarop Technology Base het interne (binnen het ontwikkelgebied) en externe (naar de media en omgeving) verhaal over haar opgaven vertelt. Uiteenlopend van zeer praktische zaken (zoals info naar huurders over bijvoorbeeld bomenkap) tot meer strategische vragen (zoals wie en hoe wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld toekomstplannen luchthaven) en alles daartussen.

Opdracht omschrijving:

 • adviseren over vorm en inhoud van interne en externe communicatie over genoemde opgaven

 • zelfstandig uitvoeren van interne en externe communicatie

 • teksten redigeren etc. in samenspel met directie en projectleiders

 • verzorgen van uitingen op social media en beheer inhoud websites

 • bewaken van huisstijlen

 • optreden als woordvoerder en eerste aanspreekpunt voor externe contacten en media

Eisen

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van communicatie/tekstschrijven en bij voorkeur tevens projectmanagement.

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur met vergelijkbare werkzaamheden in de periode 2019- 2023.

 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring, c.q. bekendheid met gebiedsontwikkelingen en met communicatie en marketing m.b.t. commercieel vastgoed, heeft bestuurlijke sensitiviteit en spreekt tevens de taal van de ondernemers.

 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het opstellen van nieuwsbrieven, persberichten en heeft een uitstekende taalvaardigheid. Heeft ook kennis en ervaring op het gebied van websitebeheer en contentontwikkeling.

  Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met communicatie rondom luchthavens.

Gunningscriteria

 • Het all-in uurtarief (exclusief btw) dat u wenst te rekenen voor de inzet van de kandidaat.

  Het maximum uurtarief voor deze positie betreft €90,00 per uur (excl. BTW). Indien u een hoger uurtarief aanbiedt, komt uw aanbieding niet voor gunning in aanmerking.

 • Is uw kandidaat woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Technology Base?

 • Heeft uw kandidaat aantoonbare kennis van het proces van kavelverkopen voor woningen en klantcontacten met toekomstige bewoners?

 • Heeft uw kandidaat aantoonbare kennis van de luchtvaart en luchtvaartontwikkelingen en de meest relevante netwerken daarbinnen voor Twente Airport?

 • Heeft uw kandidaat aantoonbare kennis binnen de economische netwerken in Twente? ( zoals NoveIT, OostNL, Twenteboard, e.a. )

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Technology Base- Communicatieadviseur ( 12-16 uur per week ) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.