thumbnail
thumbnail

ROC Aventus - Begeleidingsdeskundige (32 uur p/w)

Inhuurdesk Inkada

Wierdensestraat 33, 7607 GE Almelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

12 jul 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Organisatie
Bij Aventus geloven wij: samen leer je meer! We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen met bedrijven, scholen en gemeenten. Zo helpen we onze studenten zichzelf te ontwikkelen tot de professionals van de toekomst. Met goed onderwijs en een organisatie die meebeweegt en -verandert met de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.

Omschrijving van de opdracht
Voor de sector MBO Basis & Lyceum zijn we op zoek naar een begeleidingsdeskundige. Als begeleidingsdeskundige ondersteun en adviseer je de docenten van het onderwijsteam Lyceum op het gebied van begeleiding rondom onderwijs, bpv en examinering. Je coördineert de begeleiding, ondersteunt en adviseert gevraagd en ongevraagd de student en de docent, draagt zorg voor de uitvoering van kennismakingsgesprekken en adviseert bij plaatsing van studenten. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van de onderwijsvisie waar passend onderwijzen ten aanzien van begeleiding, examinering en bpv onderdeel van is. Je voert indien nodig lesobservaties uit en studentobservaties tijdens de les.

Eisen

  • Kandidaat beschikt minimaal over een relevante HBO opleiding

  • Kandidaat beschikt over theoretisch en praktisch gerichte sociaalpedagogische en didactische kennis en vaardigheden.

  • Kandidaat beschikt over kennis van de 2e en 3e lijn begeleiding en kennis van de regionale sociale kaart.

  • Kandidaat beschikt over kennis en vaardigheid in het opstellen, toepassen en evalueren van handelingsplannen en het geven van passende begeleiding aan studenten.

Gunningscriteria

  • Het all-in uurtarief (exclusief btw) dat u wenst te rekenen voor de inzet van de kandidaat.

  • Hoeveel werkervaring heeft uw kandidaat in een vergelijkbare functie?

  • Beschikt uw kandidaat over aantoonbare kennis van de opleidingsmogelijkheden en instroomeisen, de onderwijsprogramma’s, - profielen en -plannen binnen Aventus en het Lyceum?

  • Is uw kandidaat per direct beschikbaar?

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de ROC Aventus - Begeleidingsdeskundige (32 uur p/w) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.