Montessoriweg 1, 3083 AN Rotterdam, Nederland
Begindatum:
18 jul 2022Einddatum:
31 dec 2022Uren per week:
8Publicatiedatum:
14 jul 2022Instellings- en horecakok , oproepbasis Je werkt zowel in de keuken als het personeelsrestaurant en je krijgt alle ruimte om diverse kooktechnieken toe te passen en verschillende gerechten voor verschillende culturen te maken. Het is van belang om in te spelen op dieetwensen en patiëntgebonden voeding. In de keuken werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, hygiëne en producten in de keuken. Je doet onder andere de bestellingen, kwaliteitsregistraties en denkt mee over de menu’s. Wij bieden 365 dagen per jaar eten en drinken. De werktijden zijn volgens een maandrooster waarbij flexibiliteit wordt verwacht in de weekenden en op feestdagen. Jouw werkdagen zijn tussen 6:30 en 18:00 uur. |
Dagelijks worden er zo’n 200 maaltijden voor patiënten bereid, dat doen wij zelf en daar zijn we trots op! We hebben een moderne keuken waar we koken met verse ingrediënten en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook verzorgen wij dagelijks voor ruim 400 bezoekers de lunch in het personeelsrestaurant en verzorgen wij cateringactiviteiten voor symposia en andere bijeenkomsten. |
Jouw werkdag begint ’s ochtends met het controleren van bestellingen en het bespreken van voorbereidingen en andere punten tijdens de gezamenlijke dagstart. Vervolgens werk je aan de voorbereidingen van de patiënten maaltijden of voor het personeelsrestaurant. Voor de productie van de patiënten maaltijden bereid je het dagmenu op basis van kookopdrachten en dieetlijsten. Tussen de bedrijven door houd je je werkplek schoon, verzorg je administratieve taken en draag je bij aan het verbeteren van het menu. Rond het middaguur komen de laatste aanvragen binnen. De bereidingen die worden vers en dagelijks bereid. Jouw afdeling Dagelijks worden er zo’n 200 maaltijden voor patiënten bereid, dat doen wij zelf en daar zijn we trots op! We hebben een moderne keuken waar we koken met verse ingrediënten en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook verzorgen wij dagelijks voor ruim 400 bezoekers de lunch in het personeelsrestaurant en verzorgen wij cateringactiviteiten voor symposia en andere bijeenkomsten. Jouw dag Jouw werkdag begint ’s ochtends met het controleren van bestellingen en het bespreken van voorbereidingen en andere punten tijdens de gezamenlijke dagstart. Vervolgens werk je aan de voorbereidingen van de patiënten maaltijden of voor het personeelsrestaurant. Voor de productie van de patiënten maaltijden bereid je het dagmenu op basis van kookopdrachten en dieetlijsten. Tussen de bedrijven door houd je je werkplek schoon, verzorg je administratieve taken en draag je bij aan het verbeteren van het menu. Rond het middaguur komen de laatste aanvragen binnen. De bereidingen die worden vers en dagelijks bereid. |