thumbnail
Senior beleidsadviseur onderwijs en onderwijshuisvesting

Huizen

Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€85
20 - 24 Noord-Holland

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

15-08-2022

Einddatum:

15-11-2022

Uren per week:

20 - 24

Opdrachtgever
Huizen staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening 'Goed geregeld, graag gedaan!' Anders gezegd, wij zijn 4G.

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutraal Huizen in 2050, het vergroten van het toerisme in Huizen als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Afdeling maatschappelijk beleid
De afdeling maatschappelijk beleid houdt zich bezig met beleid, bedrijfsvoering en kwaliteit van alle gemeentelijke taken in het sociaal domein. Hier vallen ook onderwijs en onderwijshuisvesting onder. Per 15 augustus 2022 zoeken wij een beleidsadviseur onderwijs en onderwijshuisvesting.

Senior beleidsadviseur onderwijs en onderwijshuisvesting

Opdracht
In deze 6 maanden is sprake van vervanging van de twee collega’s voor onderwijs en onderwijshuisvesting. De nadruk ligt op de volgende werkzaamheden:

  • Verder brengen van het Integraal Huisvestingsplan onderwijs, met name (het laten uitvoeren van) een financiële doorrekening van de plannen zoals ze er liggen en een vertaling hiervan in scenario’s voor het bestuur om keuzes te kunnen maken, alles in goed overleg met de schoolbesturen;

  • Contactpersoon voor vragen van scholen;

  • Lopend onderwijsbeleid: OOGO, beleid leerlingenvervoer, beleid volwasseneneducatie, regulier contact met de schoolbesturen, NPO gelden.

Vereisten/knock-out criteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Direct beschikbaar per 15 augustus 2022.

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de beleidsvelden onderwijs én onderwijshuisvesting bij een gemeente (35 punten)
4. Maximaal uurtarief van € 85,- exclusief btw/inclusief reiskosten woon-werkverkeer (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring als aanspreekpunt voor diverse stakeholders binnen het onderwijs (15 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van een integraal huisvestingsplan (20 punten).

Competenties

  • Communicatief sterk;

  • Pro-actief;

  • Resultaatgericht;

  • Omgevingsbewust.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10-11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 5 juli 2022 van 11:30 uur tot 17:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 4 juli 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior beleidsadviseur onderwijs en onderwijshuisvesting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.