thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Huizen

Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€80
28-32 Noord-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 dec 2024

Uren per week:

28-32

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Opdrachtgever
Huizen staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening 'Goed geregeld, graag gedaan!' Anders gezegd, wij zijn 4G.

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutraal Huizen in 2050, het vergroten van het toerisme in Huizen als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Opdracht
In deze 12 maanden ligt de nadruk op van de volgende werkzaamheden:

 1. Je bent verantwoordelijk voor voorbereiden, ontwikkelen, monitoren van en adviseren over  de thema’s die je onder je hoede hebt;

 2. Het overzien van ontwikkelingen in het werkveld, van landelijk tot provinciaal, en kunt deze duiden, samenbrengen en vertalen in concrete adviezen;

 3. Fungeren als ervaren adviseur en sparringpartner voor het management en collega’s;

 4. Je onderhoudt contacten met stakeholders binnen en buiten de gemeentelijke organisatie;

 5. Je begeleidt en bewaakt de verschillende processen en stuurt op samenhang;

 6. Je bent in staat om deze verschillende processen naast elkaar te laten lopen en stuurt op actie en het boeken van resultaat;

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Een maximum uurtarief van €80,00 exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werk verkeer;
3. Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur.

Gunningscriteria (weging totaal 100 punten)
4.Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen de lokale overheid (benoem een duidelijk voorbeeld in het cv) (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen het sociaal domein (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van beleid en de uitvoering daarvan (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met de doelgroep statushouders en opvang Oekraïne (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten).

Competenties

 • Politieke sensitiviteit;

 • Hands on;

 • Analytisch;

 • Conceptueel denken;

 • Creativiteit;

 • Durf;

 • Kritisch;

 • Netwerken;

 • Oordeelsvorming;

 • Plannen en organiseren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10 . Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 30 november 2023 tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 29 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De aanbestedende dienst vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsadviseur Sociaal Domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.