thumbnail
thumbnail

Zwembadmanager Zwembad De Kûpe in Buitenpost

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
12 uren per week Friesland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

12 uren per week

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Opdracht omschrijving
Als zwembadmanager ben je verantwoordelijk voor het strategisch beleid en de operationele uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast rapporteer je aan je leidinggevende en bestuurder binnen de gemeente Achtkarspelen. Je onderhoudt de externe contacten met diverse instanties. Je rol als manager is het coördineren, plannen, begeleiden en het succesvol leiden van het zwembad. Je haalt het maximale uit de accommodatie en het team, daarbij hou je een optimale service in het oog en realiseer je de doelstellingen.

Verantwoordelijkheden
Voor deze uitdagende functie zoeken we een Manager die goed is in het coördinderen  en succesvol leiden van het zwembad. 

Verder zijn je taken:

 • Eindverantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering (financieel, personeel (operationele aansturing), administratie, organisatorisch) van het zwembad;

 • Eindverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden;

 • Eindverantwoordelijk voor toezicht en veiligheid;

 • Eindverantwoordelijk voor communicatie en PR;

 • Activiteiten aanbod ontwikkelen voor verschillende doelgroepen en zwemonderwijs;

 • Het onderhouden en uitbouwen van het netwerk.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 12 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. De opdracht is voor 12 uur per week. Opdrachtgever heeft de bevoegdheid om gedurende de looptijd van de overeenkomst de inzet te verhogen tot maximaal 36 uren per week waarbij het uurtarief ongewijzigd zal blijven, tenzij partijen bij urenuitbreiding een lager uurtarief overeenkomen vanwege de verhoging van de inzet. Een hoger uurtarief is uiteraard niet mogelijk. Deze urenuitbreiding is optioneel, opdrachtnemer kan hier geen rechten aan ontlenen. Uitbreiding geschiedt in overleg met opdrachtnemer en wordt indien van toepassing nader schriftelijk vastgelegd. Bij inschrijving dient u uit te gaan van het minimaal aantal uren per week. De gesprekken vinden plaats op donderdag 20 juni a.s. in het gemeentehuis te Buitenpost. We vragen je hier rekening mee te houden.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. In het cv dient een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en het aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

 • U voegt een motivatiebrief van de kandidaat van maximaal 2 pagina’s A4 toe.

 • Uit de motivatie en cv blijkt dat de kandidaat minimaal 2 jaar recente (< 5 jaar ) aantoonbare ervaring heeft met een managersfunctie in de zwembadbranche zoals in de opdracht omschreven.

 • Uit de cv blijkt dat de kandidaat bij voorkeur vergelijkbare werkzaamheden heeft uitgevoerd, waarbij je referenties vermeldt.

 • De kandidaat is In het bezit van een geldige VOG (maximaal 3 maanden oud en relevant voor de functie) ofwel bereid deze aan te vragen.

Wensen

 • De kandidaat heeft kennis en ervaring met het uitvoeren van manager taken in de zwembadbranche zoals genoemd in de opdracht. (30%)

 • De kandidaat is een verbinder, stressbestendig, enthousiast, ondernemend, positief ingesteld, geeft mensen om je heen energie en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. (30%)

 • De kandidaat beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en is resultaatgericht. (20%)

 • De kandidaat kan goed schakelen tussen een proactieve daadkrachtige aanpak en een tactvolle, politiek-sensitieve benadering wanneer de praktijk daarom vraagt. (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Zwembadmanager Zwembad De Kûpe in Buitenpost die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.