thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker/Projectleider Duurzaamheid

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
28 uur per week Friesland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

28 uur per week

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Opdracht omschrijving

Team Duurzaamheid is op zoek naar een Beleidsmedewerker/Projectleider Duurzaamheid vanwege ziektevervanging. 

Jij geeft invulling aan de gemeentelijke taken op het gebied van de ‘circulaire economie’, in overleg en samenspraak met Circulair Fryslân, de afdelingen Beheer en de medewerkers EZ.

In overleg en samenspraak met team Communicatie en een ondersteunende collega binnen team Duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor het  maken, bijhouden en uitvoeren van een communicatiekalender Duurzaamheid met diverse activiteiten (zoals ‘dag van de duurzaamheid’, ‘nacht van de nacht’).

Alle taken worden voor beide gemeenten (Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel) uitgevoerd.

Verantwoordelijkheden

Wij zoeken een collega die goed is in het stimuleren van duurzame initiatieven in overleg en samenspraak met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en burgers. Samen met je ondersteunende collega binnen team Duurzaamheid ben jij de contactpersoon voor energiecoöperaties en -initiatieven.

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de Warmtevisie in overleg met de Projectleiders Warmtetransitie, het realiseren van de ‘routekaart’ verduurzaming gemeentelijk vastgoed’, in overleg met de afdelingen Beheer en het realiseren van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen in overleg  met de afdeling Inkoop.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor KCC en (extern) e-mailverkeer, je bent gemakkelijk te bereiken. 

Regionale en provinciale samenwerking (Provinciaal overleg, Anno) behoort tot je taken. Jij wordt enthousiast van de samenwerking en het sparren met de betrokken collega's.

Overige voorkomende werkzaamheden binnen het werkgebied van duurzaamheid pak je op in overleg met je collega's.

De functie Beleidsmedewerker/Projectleider Duurzaamheid is in ons functieboek opgenomen in schaal 11.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2024 tot en met 31 december 2024 voor 28 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. De opdracht is voor 28 uur per week, uitbreiding van uren is bespreekbaar. Opdrachtgever heeft de bevoegdheid om gedurende de looptijd van de overeenkomst de inzet te verhogen tot maximaal 36 uren per week waarbij het uurtarief ongewijzigd zal blijven, tenzij partijen bij urenuitbreiding een lager uurtarief overeenkomen vanwege de verhoging van de inzet. Een hoger uurtarief is uiteraard niet mogelijk. Deze urenuitbreiding is optioneel, opdrachtnemer kan hier geen rechten aan ontlenen. Uitbreiding geschiedt in overleg met opdrachtnemer en wordt indien van toepassing nader schriftelijk vastgelegd. Bij inschrijving dient u uit te gaan van het minimaal aantal uren per week. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 22 april 2024. We vragen je hier rekening mee te houden.

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

U voegt een motivatiebrief van de kandidaat van maximaal 2 pagina’s A4 toe.

Kandidaat heeft minimaal Hbo-niveau werk- en denk niveau.

Minimaal 2 jaar relevante en recente (< 5 jaar) werkervaring binnen een gemeente in een soortgelijke functie. Dit blijkt uit cv/motivatie.

De kandidaat kan minimaal 2 á 3 dagen op kantoor aanwezig zijn.

In het bezit van een geldige VOG (maximaal 3 maanden oud en relevant voor de functie) ofwel bereid deze aan te vragen.

50 %

Mate van werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in een soortgelijke functie.

50 %

Mate van ervaring met projecten m.b.t. duurzaamheid.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsmedewerker/Projectleider Duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.