thumbnail
thumbnail

Twee Teammanagers Inkomen en Schulddienstverlening (duobaan)

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
46-52 uur Gelderland

Begindatum:

17 okt 2023

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

46-52 uur

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Organisatie
In Zutphen vinden we bestaanszekerheid belangrijk en werken we vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid met inwoners die een beroep op ons doen. We willen inwoners toekomstperspectief bieden. De komende jaren gaan we samen een werkwijze ontwikkelen die past bij de uitgangspunten van bestaanszekerheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Dat doen we in het project Inwoner in beeld. Er is al een verandering ingezet naar een integrale aanpak voor inwoners die behoefte hebben aan hulp of ondersteuning. Samenhang (op inhoud en doelgroepen) en samenwerking binnen de gemeentelijke organisatie (team en domein overstijgend) zijn daarbij belangrijk.

Omschrijving van de opdracht
Wij zoeken 2 teammanagers die als duo gezamenlijk integraal leidinggeven aan Team Inkomen en Team Schulddienstverlenging waarbij één van de twee ook projectleider Inwoner in Beeld is en de andere teammanager ook als deelprojectleider deelneemt aan het project.

Team Inkomen is verantwoordelijk voor het verlenen van bijstand aan inwoners die op een uitkering zijn aangewezen – van beleid tot betalen. Een team dat bestaat uit ruim 30 gedreven professionals die zich inzetten voor inkomensondersteuning, armoedebestrijding en maatschappelijke participatie. Team Schulddienstverlening bestaat uit 15 collega’s die graag samen werken aan het succesvol opzetten van schuldregelingen. De werklocatie is Henri Dunantweg in Zutphen.

Je bent als duo teammanager gezamenlijk integraal verantwoordelijk: je bent verbindend op de inhoud en op de relatie. Je motiveert en inspireert je medewerkers. Je bent in staat om talent in mensen te zien en ze te helpen het maximale uit zichzelf te halen en eigenaarschap te stimuleren. Je bent empathisch en hebt zelfkennis. Je bent besluitvaardig en balanceert moeiteloos tussen daadkracht tonen en draagvlak zoeken. Je kan omgaan met tegenspraak en feedback. Klantgericht denken en verandermanagement zijn begrippen waar je mee bekend bent. Samen met de genoemde competenties zet je je vakkennis en ervaring in en deze maken van jou de complete teammanager waar wij naar op zoek zijn.

Profiel
Je

 1. bent onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van processen en producten van je team. 

 2. geeft binnen de kaders van integraal management leiding, stuurt op inhoud en je team. Je creëert daarvoor de voorwaarden waardoor het team zijn taken goed kan uitvoeren.

 3. levert een bijdrage aan onze organisatieontwikkeling waaronder het project Inwoner in Beeld vanuit je rol als teammanager of als (deel)projectleider van het project Inwoner in Beeld.

 4. initieert, organiseert en stimuleert samenwerking aan de voorkant tussen de verschillende onderdelen in de eigen organisatie en participanten van buiten.

 5. maakt deel uit van het managementteam, signaleert en draagt bij aan de strategische en integrale advisering aan het bestuur over ontwikkelingen binnen het domein inkomen en schulddienstverlening.

Beschikbaarheid
Er is sprake van preferente kandidaten. Wij zoeken een duo dat elkaar kent en goed met elkaar kan samenwerken. De kandidaten zijn inzetbaar vanaf 17-10-2023 tot en met 30-6-2024 voor 46-52 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. Je hebt HBO / WO werk en denkniveau.

 • Kennis en ervaring:

  • Je hebt ruime ervaring als leidinggevende binnen het sociaal domein van een gemeente waarbij strategische advisering van het bestuur een onderdeel was van je functie.

  • Je hebt aantoonbare ervaring werkervaring als (deel)projectleider binnen een overheidsorganisatie.

 • U bent in bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De VOG kan door de gemeente worden opgevraagd bij (voorlopige) gunning.

Gunningscriteria

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:

  De mate waarin je in het team Inkomen en Schulddienstverlening past. Wij zoeken een verbindende integrale teammanager op inhoud en relatie, die in de basis werkt vanuit vertrouwen.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:

  De mate waarin je medewerkers motiveert en inspireert en medewerkers helpt het maximale uit zichzelf te halen.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een eigenaarschap stimuleert.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:

  De mate waarin je een uitdaging ziet de functie in te vullen in een politieke omgeving.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:

  De mate waarin je besluitvaardig bent en daadkracht toont en draagvlak zoekt.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je om kunt gaan met tegenspraak en feedback.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:
  De mate waarin je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent en snel ingewerkt raakt in een nieuwe omgeving en in de projecten bij de gemeente.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief:
  De mate waarin je communicatief vaardig bent binnen een politiek, bestuurlijke omgeving.

 • Ervaring: de mate waarin u ons overtuigd dat u voor het project Inwoner in Beeld de juiste aantoonbare ervaring heeft. Uw ervaring blijkt uit uw referentie(s).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Twee Teammanagers Inkomen en Schulddienstverlening (duobaan) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.