thumbnail

Parkmanager bedrijventerreinen gemeente Zutphen

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Financieel-administratief VERLOPEN

Publicatiedatum:

23-12-2021

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

01-03-2022

Einddatum:

01-03-2023

Uren per week:

18-24
€ 90,00
18-24 Gelderland

Over Parkmanagement Zutphen

Parkmanagement Zutphen zet zich in voor de meer dan driehonderd bedrijven op de vier bedrijventerreinen van de gemeente: De Mars, De Stoven, De Revelhorst en de Lage Weide. In deze stichting werken de ondernemers al zo’n tien jaar met succes samen met de gemeente Zutphen om de bedrijventerreinen veilig, schoon en bereikbaar te houden. Denk hierbij aan collectieve beveiliging (met KVO-B-certificering), bewegwijzering en collectieve inkoopvoordelen op onder andere energie en glasvezel.

Wat ga je doen?

Jouw focus ligt op het verstevigen van de samenwerking en organisatiegraad en verdere uitvoering van het vastgestelde businessplan De Mars. Andere onderwerpen die aandacht vragen, zijn: de samenwerking tussen de bedrijven, acquisitie, de energietransitie en duurzaam en circulair ondernemen. Ook vertegenwoordig je de ondernemers in de Cleantech Regio en richting de provincie Gelderland. Verder ben je het aanspreekpunt voor alle praktische zaken rondom bedrijventerreinen.

Kom jij ons en daarmee het ondernemerschap op de bedrijventerreinen versterken? Ben je een gedreven netwerker die verbindingen kan leggen tussen mensen en partijen en kun je die verschillende belangen managen? Solliciteer dan op deze uitdagende functie!

We zoeken iemand die

  • de taal van de ondernemers spreekt;
  • strategisch en tactisch inzicht heeft;
  • sterke communicatieve vaardigheden heeft;
  • bestuurlijk en politiek sensitief is;
  • de stad Zutphen kent;
  • een hbo denk- en werkniveau heeft.

Wij bieden:

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie voor  18-24 uur per week. Deze klus is voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging met één jaar. Je doelen en te verwachten resultaten bespreek je met het bestuur, waaraan je ook verantwoording aflegt. Je uren kun je in overleg over de week verdelen.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Parkmanager bedrijventerreinen gemeente Zutphen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.