thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker Jeugd & Projectleider NPO

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
16-24 Gelderland

Publicatiedatum:

12-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

16-24

Ben jij een schrijver, een verbinder en heb je hart voor jongeren dan zijn we opzoek naar jou. Het college heeft in 2021 een contourenplan vastgesteld om jongerenwerk niet alleen vanuit veiligheid maar juist vanuit preventie vorm te geven. Opgroeien in Zutphen moet leuk zijn. In 2023 moeten er werkafspraken gemaakt worden tussen de partijen die het jongerenwerk vormgeven, een evaluatie worden uitgevoerd en een nieuw collegevoorstel inclusief financiering gemaakt worden. Niet achter het bureau, maar door allerlei partijen te betrekken.

Daarnaast hebben wij het nationaal programma onderwijs. Dit projectplan bestaat uit 4 deelprojecten. Je geeft leiding aan dit project en rapporteert hier periodiek over aan de opdrachtgever.

Je werkt in een energiek jeugdteam (beleid, jeugdconsulenten, leerplicht/RMC en backoffice). Met veel plezier en trots werk je samen met je collega’s aan diverse notities en verbind je beleid aan de uitvoering.  

In het kort:

  • Bent in staat samenwerkingsafspraken op te stellen.
  • Bent in staat een collegevoorstel inclusief financiering op te stellen.
  • Bent in staat om betrokken partijen hierbij te betrekken.
  • Bent in staat om voorzitter te zijn van een werkgroep/projectgroep.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker Jeugd & Projectleider NPO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.