thumbnail

Systeembeheerder

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

ICT VERLOPEN

Publicatiedatum:

06-01-2022

Sluitingsdatum:

15-01-2022

Begindatum:

26-01-2022

Einddatum:

26-04-2022

Uren per week:

36 uur per week
Geen limieten
36 uur per week Friesland

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het OWO Bedrijfsvoering Team I&A zijn wij op zoek naar een senior systeembeheerder

Je functie

Een functie waarin jij bijdraagt aan de samenwerking tussen Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland (OWO)? Waar je jouw deskundigheid op het gebied van systeembeheer laat zien en volop meegaat in de ontwikkeling en verandering van het vakgebied? Ben je goed in het doorgronden van systemen en het oplossen van problemen onder druk? Heb je affiniteit met change management en architectuur? Wil je meebouwen aan een nieuwe ICT omgeving, zoals OWO365?  Vind je werken volgens het ITIL-principe leuk. Dan is deze baan echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Senior Systeembeheerder.

 

De inhoud van je werk

Je maakt deel uit van een klein gedreven team van drie senioren. Je beheert server-, storage en backupapparatuur, diverse programmatuur, databases en houdt alles up-and-running. Met hetzelfde gemak ondersteun je gebruikers bij (complexe) problemen, maak je een instructie en verzorg je installaties en implementaties op de werkplekken en servers. Het documenteren en afhandelen van TOPdesk meldingen (3e lijn) vallen onder de dagelijkse bezigheden. Je beheert ook de systeemdocumentatie en treedt in overleg met de leveranciers. Werken volgens het ITIL principe is je niet vreemd.

Bij de gemeente Weststellingwerf én binnen de OWO gemeenten werk je mét mensen én voor mensen

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden. We zijn een open organisatie met veel ruimte voor talent en talentontwikkeling.

 

Je komt te werken op de eerste etage van ons gemeentehuis in Wolvega. Binnen team I&A heerst een informele sfeer. In verband met Covid-19 werken wij nu voornamelijk thuis, maar wel als dit nodig is op locatie. De afdeling OWO-bedrijfsvoering bestaat uit verschillende teams: team Personeels- en Salarisadministratie/Financiële Administratie/inkoop/verzekeringen+(PSA/FA+), team Informatisering & Automatisering (I&A) en team Documentaire informatievoorziening (DIV). Werken voor een OWO-afdeling betekent werken voor drie gemeenten met 80.000+ inwoners, veel interne en externe klanten en dat brengt vraagstukken en uitdagingen met zich mee. Kortom een inspirerende werkomgeving!

 

Wil je weten waarom je toekomstige collega's stiekem trots zijn op de gemeente en wat ze te vertellen hebben over hun werk? Neem dan een kijkje op werkenbij.weststellingwerf.nl.

Wat verwachten we van jou

Je hebt/bent:

  • Een hbo-di­plo­ma in de rich­ting au­to­ma­ti­se­ring, of een ver­ge­lijk­baar mbo-di­plo­ma met aan­vul­len­de cur­sus­sen.  Affiniteit met de Microsoft cloud applicaties en kennis van Windows on-premis servers. Een gevolgde Certified Ethical Hacker cursus is een pré.
  • Ervaring met Citrix (RDS/VDI/Netscaler), Ivanti Workspace Control,  Microsoft Active Directory/DNS/DHCP, Microsoft Exchange, Microsoft Azure, Microsoft Office (365), Microsoft Hyper-V, Microsoft SQL server en VMWare ESXi.
  • Je bent bereid om opleiding(en) te volgen daar waar je kennis te kort schiet.
  • Je bent flexibel en gaat daadkrachtig te werk, maar wel vanuit de teamgedachte.
  • Je bent bereid deel te nemen aan de te ontwikkelen Piket Regeling.
  • Je bent bereid om met eigen vervoer naar de verschillende locaties toe te rijden om werkzaamheden uit te voeren.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met change management en architectuur.
  • Je bent in staat zelfstandig je werk uit te voeren en je toont initiatief voor verbeterpunten.
  • Je bent resultaatgericht en vindt kwaliteit en een goed resultaat daarbij belangrijk.
  • Je bent communicatief vaardig en kan op een positieve manier je collega’s helpen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Systeembeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.