thumbnail
thumbnail

Civieltechnisch Projectleider/directievoerder huisvesting Oekraïense vluchtelingen en statushouders

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
20 tot 24 uur per week Friesland

Begindatum:

19 feb 2024

Einddatum:

18 feb 2025

Uren per week:

20 tot 24 uur per week

Publicatiedatum:

1 feb 2024

Opdracht omschrijving
Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Dat komt mooi uit, we zijn op zoek naar een Civieltechnisch Projectleider/directievoerder huisvesting Oekraïense vluchtelingen en statushouders die zowel in de voorbereidingsfase als uitvoeringsfase ons kan helpen.

Verantwoordelijkheden
Jij organiseert de huisvesting van verschillende doelgroepen die de gemeente met voorrang moet huisvesten, denk daarbij aan statushouders en Oekraïense vluchtelingen. Daarnaast zorg je voor communicatie met omwonenden en met betrokken partijen. Je realiseert (tijdelijke) bouwprojecten voor huisvesting, inclusief de infrastructuur (onder- en bovengronds) daar naar toe en de aankleding van het terrein.

Jij zorgt voor de voorbereiding van en het toezicht en de directievoering op de infrastructurele, bouwtechnische en ook groenwerkzaamheden binnen deze projecten. Dit betekent in een aantal gevallen ook het opstellen en controleren van tekeningen en bestekken.

Uiteraard stem je dit alles af met de in- en externe stakeholders zoals nutsbedrijven, facilitaire dienst, gebiedsteams, etc.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies in het bepalen van locaties voor de doelgroepen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 26 februari 2024 tot en met 25 februari 2025 voor 20 tot 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe

Gunningscriteria

  • Externe heeft een afgeronde hbo-opleiding of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Externe heeft de gevraagde opleiding afgerond (250 punten) Externe is op dit moment bezig met de gevraagde opleiding (125 punten) Externe heeft niet de gevraagd opleiding (0 punten) (40%)

  • Externe beschikt over 3 jaar recente werkervaring op het gebied van projectleiderschap. Externe heeft de aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (250 punten) Externe heeft 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (125 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (0 punten) (40 %)

  • Externe heeft aantoonbare recente ervaring binnen een gemeentelijke organisatie. Externe heeft aantoonbare ervaring zoals omschreven (200 punten) Externe heeft 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring zoals omschreven (100 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring zoals omschreven (0 punten) (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Civieltechnisch Projectleider/directievoerder huisvesting Oekraïense vluchtelingen en statushouders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.