thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker Landelijk gebied

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
32 uur per week Friesland

Begindatum:

22 jul 2024

Einddatum:

22 jan 2025

Uren per week:

32 uur per week

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Omschrijving van de opdracht
Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden. 

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het team Beleid zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Landelijk Gebied

De inhoud van je werk
Je verbindt de agrarische ondernemers met de opgaven in het landelijk gebied, de ambtelijke organisatie en het gemeentebestuur. Daarin onderhoud je contacten met agrarische ondernemers, landschapsorganisaties en andere stakeholders. Verder neem je deel aan gebiedsprocessen en werk je nauw samen de beleidsmedewerkers, dorpencoördinator, ondernemerscoördinator, vergunningverlening, ruimtelijke ontwikkeling en opgavenmanagers. Daarnaast coördineer je samen met collega’s de opgaven in het landelijk gebied (stikstof, waterkwaliteit, etc.) en  schrijf je mee aan beleidstukken. 

Verantwoordelijkheden

Wat verwachten we van jou
Jij beschikt over kennis en ervaring op kennis van de landbouwsector, stikstofproblematiek en/of natuur en landschap. Je bent gedreven om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het landelijk gebied. Tegelijkertijd ben je klant- en procesgericht, flexibel en heb je oog voor detail.  Daarnaast beschik je over: 

  • een opleiding in de richting van landbouw, milieu of natuur en landschap of uitvoerige ervaring in één of meerdere van deze sectoren; 

  • ervaring met het werken in gebiedsprocessen; 

  • ervaring met het werken in een ambtelijke organisatie of bereidheid een (korte) cursus te volgen;

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 22 juli 2024 tot 22 januari 2025 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Wensen

  • Externe heeft aantoonbaar een opleiding op het gebied van landbouw, milieu of natuur & landschap Externe heeft de gevraagde opleiding afgerond (250 punten) Externe is op dit moment bezig met de gevraagde opleiding (125 punten) Externe heeft niet de gevraagd opleiding (0 punten) (40%)

  • Externe beschikt over uitvoerige werkervaring en kennis op het gebied van de landbouwsector, stikstofproblematiek en/of natuur & landschap Externe heeft de aantoonbaar >5 jaar ervaring in het vakgebied zoals omschreven (250 punten) Externe heeft 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (125 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (0 punten) (40%)

  • Externe heeft 3 jaar aantoonbare ervaring binnen een ambtelijke organisatie. Externe heeft aantoonbare ervaring zoals omschreven (200 punten) Externe heeft 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring zoals omschreven (100 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring zoals omschreven (0 punten) (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsmedewerker Landelijk gebied die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.