thumbnail
thumbnail
Senior projectmanager Fietsverbinding

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€125
16 Utrecht

Begindatum:

16 nov 2023

Einddatum:

16 nov 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Senior projectmanager Fietsverbinding
Periode: zsm voor de duur van 12 maanden met optie tot verlenging
Belasting: 16 uur per week gemiddeld
Tarief: max. 125 incl reiskosten, excl BTW

Korte beschrijving speelveld
Utrecht is de snelst groeiende stad van Nederland. Dat zorgt voor nieuwe vraagstukken op het gebied van onder andere bereikbaarheid, mobiliteit, energietransitie, gebiedsontwikkeling en recreatie. We willen daarbij gezond verstedelijken. Dat betekent met creatieve oplossingen verschillende soms schijnbaar tegenstrijdige - doelen realiseren: wonen, werken, reizen, verbeteren luchtkwaliteit, vergroenen, uitvoeren energietransitie, etc. We doen dit vanuit de Ruimtelijke Strategie Utrecht; het geeft direct een indruk van de projecten waaraan je kunt gaan werken.

Dit project omvat de werkzaamheden voor de realisatie van een hoofdfietsverbinding tussen de mobiliteitshub Papendorp en Het Centrum van de stad, met een brug over het Amsterdam-Rijnkanaal die aan de bestaande De Meernbrug wordt gekoppeld. De fietsbrug moet in gebruik genomen kunnen worden op het moment dat de mobiliteitshub opengaat. De huidige planning gaat uit van de oplevering medio 2027, het project zit in de ontwerpfase.

Projectafbakening:
De projectleider fiets is verantwoordelijk voor het deel vanaf de aanlanding van de brug in Papendorp Noord, de Leidsche Rijn zijde tot aan het 24 Oktoberplein/ Beneluxlaan. De projectleider Papendorp Noord is verantwoordelijk voor de fietsroutes in het gebied tot en met de aanlanding aan de nieuw te realiseren brug (zijde Leidsche Rijn) en dient ervoor te zorgen dat deze op de juiste wijze/hoogte e.d. aansluit.

Je maakt onderdeel uit van het team dat zich bezig houdt met de opgave ontwikkelopgave Leidsche Rijn.

Je taken zijn:

 • Aansturen en coordineren ontwerpteam dat zorgt voor het technisch ontwerp van de brug

 • Afstemming verzorgen met Rijkswaterstaat (RWS) en eventuele interne en externe andere partijen

 • Aansturen en coordineren projectgroep inpassing fietsroute in Zuidwest naar het 24 Oktoberplein /Beneluxlaan

 • Participatie omgeving

 • Bestuurlijke besluitvorming

 • Bewaken planning en financienDit vragen we van je

 • Jij hebt een afgeronde hbo/WO opleiding op het gebied van gebiedsontwikkeling (infra, civiele techniek / geografie / bouwkunde)

 • Je hebt enkele jaren ervaring.

 • Je neemt je verantwoordelijkheid en houdt van aanpakken.

 • Je bent daadkrachtig en direct.

 • Je hebt humor en vindt snel je plek in een dynamische omgeving.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 4 december van 13-14 uur en op 5 december van 9-10 uur. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Hybride werken is mogelijk, en is in afstemming met het team en afhankelijk van afspraken.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Senior projectmanager Fietsverbinding die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.