thumbnail
thumbnail

SCOM Monitoring Specialist voor 16 uur per week.

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
16 Utrecht

Begindatum:

16 mei 2024

Einddatum:

-

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

4 apr 2024

Dit is de opdracht
Jouw werk bestaat uit de ondersteuning van het SCOM monitoring team en het migreren van de bestaande SCOM on prem omgeving naar een SCOM Managed Instance omgeving. Je stemt de behoefte aan functionaliteit af met de technisch beheerders van de infrastructuur en de proceseigenaren. Je bewaakt de architectuur en het werken onder architectuur. Je bent de gesprekspartner van de leverancier, de informatiearchitect, de technische engineers en de ontwerpers. Wij leveren onze dienstverlening 24*7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig.

Dit is wat wij doen
DomstadIT ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en virtualisatie. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.

Hier zijn we trots op
Wij willen vooroplopen in innovatie. De voorzieningen Hosting, Cloud en IT Werkplek zullen snel grote sprongen maken op gebied van cloud computing, waaronder de introductie van Docker Containers, Netwerkvirtualisatie en cloud desktop. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om de beste IT te leveren aan onze organisatie en daarmee aan onze stad. Wij gaan respectvol met elkaar om en staan samen voor de diensten die wij als team leveren. In de uitvoering van ons werk staan de vier gemeentelijke kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.

Onze plek in de organisatie
DomstadIT is één van de ‘interne bedrijven’ die de andere organisatieonderdelen adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering. Om goede resultaten te halen, bij te blijven en te vernieuwen, werken we nauw en veel samen met de organisatieonderdelen en met marktpartijen.

DomstadIT bestaat uit voorzieningen en expertise teams. Je komt te werken bij het expertise team IT4IT. We zorgen voor de uitvoering van de technische support van de dienstverlening in de volle breedte. IT4IT is naast het leveren van monitoring ook verantwoordelijk voor de procesondersteuning op basis van ITIL. Dit doen we door het beschikbaar stellen van een service management tool en het leveren van ondersteuning door proces managers. We lossen samen met onze leveranciers verstoringen op, we voorkomen verstoringen door proactieve monitoring. We werken procesmatig (ITIL, Agile). Samen met de collega’s van DomstadIT zorgen we voor de levering van de afgesproken functionaliteit en kwaliteit aan de klant/eindgebruiker.

Dit breng je mee

 • Je hebt een opleiding op HBO-niveau ICT/techniek.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Microsoft System Center Operations Manager.

 • Kennis en ervaring met SCOM Managed Instance in een pre

 • Je hebt ervaring met bouwen van dashboards met SquaredUp op basis van SCOM.

 • Je hebt ervaring met Agile werken (in Azure Devops is een pre).

 • Het is een pre als je ervaring hebt met End User Perspectives en simulaties van eindgebruikers.

 • Het is een pre als je ervaring hebt met het automatiseren van processen en de technische afhandeling hiervan.

 • In je aanpak ben je overtuigend en vasthoudend en je neemt je verantwoordelijkheid.

 • Je draagt met plezier een missie uit en je werkt graag samen. In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch. Je bent communicatief vaardig (in woord, op schrift in de Nederlandse taal). Ook ben je analytisch vaardig en oplossingsgericht.

 • Ervaring met werken binnen een overheidsorganisatie met een omvang van meer dan 3000 eindgebruikers is een pre.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de SCOM Monitoring Specialist voor 16 uur per week. die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.