thumbnail
thumbnail
Projectcoördinator WRG (Water, Riool en Gemalen)

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
32-36 Utrecht

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

01-04-2024

Projectcoordinator WRG
Periode: Van 3-4-2023 tot 1-4-2024 met 12 verlengopties van 1 maand (maximale inhuurtermijn is 24 maanden)
Belasting: 32-36 uur per week gemiddeld
Tarief: Max. 100 per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld

Als Projectcoordinator maak je deel uit van de groep Water, Riolering en Gemalen (WRG). Een bevlogen team, bestaande uit ongeveer 40 professionals met een divers profiel en uiteenlopende disciplines. Door recente groei is er een goede verdeling tussen nieuwe collegas en oudgedienden. We hebben allemaal hart voor de stad en willen graag samen verbeteren en resultaten neerzetten. Jouw team Water, Riolering en Gemalen zorgt voor de invulling en uitvoering van de gemeentelijke zorgplichten op het gebied van afvalwater, hemelwater en grondwater en voor het beheer van het oppervlaktewater dat bij de gemeente in onderhoud is. Samengevat betekent dit je zorgt voor een gezond, robuust en toekomstbestendig water- en rioleringssysteem. We zijn verantwoordelijk voor het beleid, de hieruit voortkomende investerings- en onderhoudsprogrammas en de uitvoering hiervan.
Voor de groep Water, Riolering en Gemalen is een van de grote uitdagingen om de jaarlijkse rioolvervangingen de komende jaren stapsgewijs te vergroten en gelijktijdig ook nog klimaatbestendig en circulair uit te voeren.

Verwacht geen eenvoudige klus; we zijn nog in de beginfase van de transitie die we als afdeling willen maken. Er liggen nog veel uitdagingen, voor ons gezamenlijk, maar ook voor jou in je rol als Projectcoordinator. Dat schrikt jou niet af, integendeel, het motiveert je om actief aan de slag te gaan!

De projectcoordinator is namens WRG het eerste aanspreekpunt voor een project of samenwerkingsovereenkomst. De projecten worden in de regel uitgevoerd door onze stadsingenieurs (SI). De projectcoordinator is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de opdracht richting de opdrachtnemer, aanspreekpunt voor (SI) / marktpartij, de regie tijdens de verschillende fases en de evaluatie van projecten en contracten. Bij deze werkzaamheden is er inhoudelijke ondersteuning van projectvoorbereiders.


Je taken zijn:
 • Verantwoordelijk om initiatieven te vertalen naar concrete opdrachten;
 • Incl opdrachtgeverschap voor de benodigde onderzoeken;
 • Gedelegeerd opdrachtgever voor projecten en samenwerkingsovereenkomsten namens de assetbeheerder;
 • Budgetbewaker voor de deelcontracten en projecten;
 • Levert een grote bijdrage aan het evaluatieproces;
 • Geeft uitvoering aan het inkoopjaarplan.

Jij bent:
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in de civiele techniek;
 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond;
 • Je hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd in de richting van civiele techniek;
 • Kennis op gebied van civiele techniek;
 • Je bent omgevingsbewust en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent ondernemend: je ziet kansen en pakt zaken snel op.

Goed om te weten:
De gesprekken worden gevoerd in de week van 27 maart.


De manager neemt contact met je op indien je wordt uitgenodigd voor een nadere kennismaking.
Je werklocatie is de Tractieweg. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Mochten wij meerdere geschikte kandidaten spreken dan behoudt de gemeente zich het recht voor om eventueel een extra kandidaat aan te nemen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Projectcoördinator WRG (Water, Riool en Gemalen) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.