thumbnail
thumbnail

Project/Portfoliomanager

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Sluit over 4 dagen
36
100 Utrecht

Begindatum:

17 jun 2024

Einddatum:

17 jan 2025

Uren per week:

100

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Omschrijving van de opdracht
Domstad IT zoekt een project portfoliomanager die ons doormiddel van een verbeterplan en uitvoering daarvan helpt in het verbeteren van de werkwijze en roadmap voor Domstad-it. Samen met je collega’s in het expertteam en allerlei mensen uit de afdeling Domstad-it onderzoek je dit vraagstuk, geef je advies, en pak je een belangrijke rol om de verbeteringen door te voeren in de roadmap en implementatie daarvan.

Dit is je werk
Je werkt in opdracht van Domstad it Expertgroepen. Middels onderzoek vanuit portfoliomanagement kom je tot verbeterpunten en een plan dit toe te passen, in overleg met de manager.

Dit bieden we je
Je doet interessant werk in één van de meest aantrekkelijke steden van Nederland. Samen met jou zorgen we dat alle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen.

Dit vragen we van je

  • Werken onder en met onduidelijk- en onzekerheid.

  • SAFe gecertificeerd (SAFe voor business owners).

  • Afgeronde relevante universitaire opleiding.

  • Opgeleid en ervaren op het gebied van stakeholdermanagement.

  • Beschikt over goede advies- en coachingsvaardigheden, dit dient duidelijk naar voren te komen in het CV.

  • Aantoonbare ervaring met complexe besluitvormingsprocessen (bij voorkeur met een specifiek diploma/certificaat op dit onderwerp)

  • Kennis en ervaring van Agile, scrum en project- en portfoliomanagement.

  • 3 jaar aantoonbare werkervaring in complexe bestuurlijke omgeving in grote organisatie (> 5000 medewerkers)

Dit is handig om te weten
Met deze inhuur hebben we de intentie om bij wederzijdse tevredenheid te kijken naar een mogelijk vast dienstverband. De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Project/Portfoliomanager die deze organisatie zoekt?