thumbnail
thumbnail

Opgavemanager Cultuurparticipatie afdeling Cultuur

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€140
24-32 Utrecht

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

30 sept 2024

Uren per week:

24-32

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Opgavemanager cultuurparticipatie afdeling Cultuur
Periode: per 15-04-2024 tot 30-09-24 met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 24 - 32 uur per week
Tarief: Maximaal 140 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Als Opgavemanager cultuurparticipatie weet je wat er gebeurt in de stad en in de culturele sector. Je bent op de hoogte van landelijke trends en ontwikkelingen en van wat er speelt bij instellingen in de stad. Je weet dit te verbinden met brede themas waar we als gemeente aan werken en adviseert op basis hiervan aan het Managementteam Culturele Zaken, aan de wethouder Cultuur en aan het college van B&W. Je hebt de personele verantwoordelijkheid voor het team cultuurparticipatie binnen de afdeling cultuur, zorgt voor de planning en prioritering van werkzaamheden en voor begeleiding van de bestuurlijke trajecten. Vanuit je kennis en ervaring heb je breed beeld van de landelijke ontwikkelingen wat betreft cultuurparticipatie en ben je bekend met alle lopende trajecten op dit thema.

Je hebt een beeld van processen rondom interne en bestuurlijke besluitvorming, kunt dit plannen en hierop sturen.

We zoeken iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is. Er is sprake van een acuut personeelstekort en er is een zeer hoge werkdruk en hoeveelheid werk. Deze tender staat open tot maandag 8 april.

Je taken zijn:
- Als teammanager stuur je je teamleden, ondersteun je hen door focus aan te brengen en breng je scherpte aan als het gaat om het leveren van resultaten. Je contracteert bij het toebedelen van taken aan de hand van duidelijke afspraken in output en tijd. Hierop kan je hen ook van (tussentijdse) feedback voorzien en bijsturen waar nodig.
- Je hebt een begeleidende en adviserende rol naar collegas op beleidsinhoudelijk, bestuurlijk en strategisch vlak.
- Je controleert en accordeert hun stukken richting het MT, de Staf en College/Raad. Waar mogelijk geef je ruimte en vertrouwen.
- Waar nodig geef je sturing op de inhoud en hak je knopen door.
- Je bent in staat situationeel leiding te geven, op maat van wat nodig is bij een teamlid.
- Je plant, als deze niet al staat, een tweewekelijks teamoverleg in. Deze heeft (sinds kort) wisselend voorzitter- en notuleerschap.

Jij bent:
- Je beschikt over minimaal WO werk- en denkniveau;
- Bij voorkeur beschik je over een universitaire opleiding in de richting van Kunst en/of Cultuur;
- Je beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring in het adviesgeven over beleids- en bedrijfsmatige vraagstukken in de cultuur- en/of mediasector;
- Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring bij een overheidsorgaan, bij voorkeur bij een (grote) gemeente;
- Je beschikt over aantoonbare werkervaring met meerjarig subsidie beoordelingstrajecten.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 8 april. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Opgavemanager Cultuurparticipatie afdeling Cultuur die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.