thumbnail
thumbnail

Gedelegeerd Opdrachtgever Integrale Projecten Stadsbedrijven

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
36 Utrecht

Begindatum:

27 mei 2023

Einddatum:

1 aug 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Gedelegeerd Opdrachtgever Integrale Projecten Stadsbedrijven
Periode: Zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 1 augustus voor de duur van 12 maanden (met 12 verleningsopties van 1maand)
Belasting: 36 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 125,- euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Wie denkt aan Utrecht, denkt aan de binnenstad met de middeleeuwse grachten en werven. De grootste opgave waar Utrecht de komende jaren voor staat, is de combinatie van herstel en behoud met de transformatie naar een toekomstbestendige Openbare Ruimte.
Als gedelegeerd opdrachtgever geef je namens de bestuurder opdracht voor de uitvoering van integrale projecten binnen de gemeente Utrecht. Dit zijn projecten waarmee we de Openbare Ruimte toekomstbestendig maken. Je stuurt daarbij op de realisatie van de projectdoelstellingen binnen de afgesproken kaders. En op de afstemming binnen het projectteam en met andere onderdelen binnen de gemeente. Door de omvang en complexiteit van de projecten zijn deze politiek-bestuurlijk en/of maatschappelijk zeer gevoelig van aard. Denk daarbij aan de vele opgaven waar onze fysieke leefomgeving mee geconfronteerd wordt, zoals klimaatadaptatie, verduurzaming, energie- en warmte transitie en circulariteit.
Een mooie uitdaging, die veel vergt van jouw bestuurlijke en relationele capaciteiten.

Deze rol valt hierarchisch onder de afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR), hier werken ruim 170 medewerkers in vaste dienst en dit is groeiende. Je bent onderdeel van de groep Strategie & Bedrijfsbureau (S&B) en rapporteert hierarchisch aan het groepshoofd S&B. Er liggen nog veel uitdagingen, voor ons gezamenlijk, maar ook voor jou in je rol als gedelegeerd opdrachtgever en coordinator. Dat schrikt jou niet af, integendeel, het motiveert je om actief aan de slag te gaan!

Je werkzaamheden zijn:
Wat houdt dit in voor je dagelijkse werkzaamheden:

 • Voorbereiden en inrichten van projecten en/of programmas

 • Verzamelen van afgestemde deelopdrachten voor een integrale aanpak van de projecten.

 • Formuleren en verstrekken van een heldere opdracht aan de projectmanagers.

 • Zorgen voor besluitvorming bij tussentijdse wijzigingen in de projectscope. Binnen de gestelde kaders zelfstandig besluiten nemen ten behoeve van de voortgang van projecten in uitvoering.

 • Zorgen voor dekking en de bijbehorende financieringsafspraken met de betrokken asset- en opgavemanagers. Verwerving van budget (incl. subsidies) vereist continu aandacht.

 • Bewaken van en sturen op de projectdoelstellingen binnen de geaccordeerde scope.

 • Zorgen voor de overdracht van afgeronde projecten aan de beheerorganisatie.

 • Rapporteren over de voortgang aan de betreffende stuurgroepen en bestuurders.

Jij bent:

 • Een afgeronde WO-opleiding.

 • Je hebt in de afgelopen 15 jaar minimaal 8 jaar ervaring met projectleiding van zeer complexe projecten, of programmas in een bestuurlijk gevoelige omgeving.

 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit binnen het Fysieke domein.

 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en hebt ruime ervaring met stakeholdermanagement.

 • Ervaring met leidinggeven en functioneel sturen van teams

 • Je schakelt makkelijk tussen strategisch organisatie-en bestuurlijk niveau enerzijds en operationeel niveau anderzijds, en bent in staat die werelden met elkaar te verbinden.

 • Jouw focus ligt continu op samenwerken, afstemmen en coordineren.

 • Je bent gericht op resultaat met oog voor de menselijke maat.

Goed om te weten:
Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

De gesprekken zijn gepland op 7 tm 9 juni
De manager / afdeling zal contact met je opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
De top 2 a 3 kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een gesprek.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Gedelegeerd Opdrachtgever Integrale Projecten Stadsbedrijven die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.