thumbnail
thumbnail
Procesbegeleider Programma Waddeneilanden

gemeente Terschelling

Burgemeester van Heusdenweg 10-A, 8881 EB West-Terschelling, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
gemiddeld 8 uur per week Friesland

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

gemiddeld 8 uur per week

De gemeenten Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog werken samen in het Samenwerkingsverband De Waddeneilanden (GR). Daarnaast is een convenant gesloten tussen de Waddeneilanden, de Provincies Fryslân en Noord-Holland en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De samenwerking vindt zijn grond in de gemeenschappelijke benadering van specifieke vraagstukken die het leven in het Waddengebied met zich meebrengt.
 

De Waddeneilanden hebben de ambitie om levendige gemeenschappen te blijven, waarbij wonen, werken, onderwijs en zorg voor toekomstige generaties geborgd worden. Vanuit deze ambitie ligt er het actuele “Programma Waddeneilanden”. Dit Programma zet de koers van de samenwerking voor de komende jaren. Het programma is opgebouwd rond 5
programmalijnen:


- Goed Wonen & Leven
- Toekomstbestendig Ondernemen & Ontwikkelen
- Optimaal Bereikbaar & Verbonden
- Duurzame Energie
- Circulaire Economie

Gemeente Terschelling zoekt voor het samenwerkingsverband de Waddeneilanden per direct een enthousiaste, resultaatgerichte en pro-actieve Procesbegeleider voor de programmalijn Duurzame Energie.
 

Als procesbegeleider van deze programmalijn ben je de verbinder tussen het programmamanagement en de werkgroepleden. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de bestuurlijk trekker van de betreffende programmalijn.

Je werkt voor alle vijf de eilanden waarbij het gemeenschappelijk belang van de eilanden voorop staat. Je brengt structuur aan in het proces, inspireert en ontzorgt de werkgroepleden. Je stelt deadlines, bewaakt de voortgang van de inspanningen binnen je programmalijn en bewaart het overzicht. Je betrekt de juiste stakeholders bij het proces en hebt oog voor (financiële) kansen en mogelijkheden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Procesbegeleider Programma Waddeneilanden die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.