thumbnail
thumbnail
Energiearmoede coach

gemeente Terschelling

Burgemeester van Heusdenweg 10-A, 8881 EB West-Terschelling, Nederland

Sociaal Domein
Sluit over 3 dagen
€ 75,00
16 Friesland

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

04-12-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

16

Werken op Terschelling. Iets voor jou?

Gemeente Terschelling, één van de Waddeneilanden met een unieke mogelijkheid om te werken. Wij bestaan uit een binnen- en buitendienst, VMBO ’t Schylger Jouw, drie openbare basisscholen, museum ’t Behouden Hys en het Centrum voor Natuur & Landschap.

Voor ons team Duurzaamheid zijn wij op zoek naar een energiecoach, specifiek voor het adviseren van bewoners van Terschelling die moeite hebben met rondkomen vanwege de hoge energiekosten

Je functie

Je adviseert bewoners van Terschelling 'aan de keukentafel' over de mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. Je helpt ze op weg met kleine en grote maatregelen om energie te besparen en daarmee ook de energierekening te verlagen. Je helpt ze bij de financiele ondersteuning die in het kader van het Samenwerkingsverband Noordwest voor de doelgroep is ontwikkeld.

Je werkt vanuit het team Duurzaamheid van de gemeente. Je onderhoudt nauwe contacten met het Eilandteam, vanwege de verwevenheid van energiearmoede met andere problematieken, en om te borgen dat de doegroep zo goed mogelijk wordt bereikt.

Wij verwachten van jou

  • Een goede kennis van de mogelijkheden om woningen te verduurzamen en energie te besparen
  • Een goede kennis van de financiele regelingen van de gemeente Terschelling, de provincie en het rijk voor energiebesparing en het bestrijden van energiearmoede
  • Uistekende adviesvaardigheden
  • Vaardigheden voor het benaderen van de specifieke doelgroep
  • Een oplossingsgerichte en positieve instelling

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Energiearmoede coach die deze organisatie zoekt?