thumbnail
thumbnail
Projectleider MS 365 projecten

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
8-16 Friesland

Publicatiedatum:

09-03-2023

Sluitingsdatum:

28-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

PROJECTLEIDER MS 365 - 8-16 uur per week
Ben jij de projectleider die zorgt voor initiatie, ontwerp, inrichting- en  adoptie voor verschillende functionaliteiten van M365 (Teams, Exchange Online, OneDrive, SharePoint, Azure, ect)? En vind je het een uitdaging om projectleden aan te sturen en mee te nemen in de uitvoering van deze nieuwe functionaliteiten en de wereld aan keuzes van het M365 platform binnen de digitale werkplek van de gemeente Súdwest-Fryslân? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou.

Verantwoordelijkheden
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van onze Microsoft 365 en gerelateerde (deel-)projecten. Samen met een team van experts, zorg jij ervoor dat elke nieuwe functionaliteit wordt ondersteund door een sterke businesscase en een gedetailleerd plan van aanpak. Hierbij speel jij een leidende rol in het ontwerpen, inrichten en begeleiden van de adoptie van deze functionaliteiten.

Je bent verantwoordelijk voor de heldere fasering van de projecten en voor de continuïteit van de projectvoortgang, door het monitoren van risico's en het rapporteren hiervan aan de projectmanager en stuurgroep. Hierdoor kun je tijdig bijsturen waar nodig.

Daarnaast zet jij jouw inspiratie en leidinggevende vaardigheden in om verschillende projectleden aan te sporen en te begeleiden, zodat de projectdoelen en -resultaten tijdig worden gehaald. Jij bent het aanspreekpunt voor het projectteam en zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen de verschillende teams en ketens.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf zsm tot en met 31-12-2023 voor 8-16 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Een afgeronde HBO opleiding in Informatiekunde of Informatica.

 • Certificaat Prince2 Practitioner;

 • Minimaal 10 jaar ervaring in projectmanagement binnen IT gerelateerde projecten

 • Minimaal 5 jaar ervaring in projecten over de afgelopen 8 jaren waarbij uitgebreide en recente kennis is opgedaan met MS365 producten, met name Teams, SharePoint en Azure.

 • Minimaal 5 jaar ervaring in projecten waarbij uitgebreide kennis is opgedaan met Citrix producten in de afgelopen 10 jaren;

 • Een bewezen track record van het afhandelen van minimaal 20 projecten of zaken, zodat meetbaar is dat je koersvast bent en projecten binnen gestelde middelen en tijd hebt afgerond.

 • Een bewezen track record met het migreren van meer dan 2000 werkplekken bij verschillende organisaties in de afgelopen 10 jaren, zodat meetbaar is dat je actuele ervaring hebt met complexe migraties voor grote aantallen werkplekken en gebruikers;

 • Aantoonbare kennis en vaardigheden om projecten volgens de Prince2 en IPMA methodiek te beheren en uit te voeren.

 • Kandidaat is bereid om na gunning de integriteitsverklaring van opdrachtgever (zie bijlage) te ondertekenen. Voor aanvang van de werkzaamheden levert kandidaat deze in bij opdrachtgever.

 • De kandidaat kan en is bereid na gunning een geldig VOG, risicogebieden 1, 4 en 8 (8 alleen bij functies in het Sociaal Domein), te overleggen. De VOG dient voor aanvang van de werkzaamheden te zijn overlegd aan opdrachtgever (de kandidaat kan pas starten als de VOG is ingeleverd).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider MS 365 projecten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.