thumbnail
thumbnail

Junior procesleider

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
36 Friesland

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

20 jan 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

1 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Als junior procesleider ga je aan de slag met de portefeuille Energietransitie waar diverse procesvraagstukken liggen op het vlak van aardgasvrije wijken. Je ondersteunt de procesmanager om de kwaliteit, integraliteit en haalbaarheid van de processen te borgen. Je helpt de procesleider om de bestuurlijke en politieke context te begeleiden. Waarbij je alle stakeholders betrekt, zorgvuldig omgaat met de verschillende belangen en gedurende alle fasen van het proces helpt de regie te houden.

Verantwoordelijkheden

Het gaat in deze functie om het ondersteunen bij het verbinden en het benutten van kansen, samenbrengen en verbinden van mensen en goede ideeën. Je helpt de procesleider bij de begeleiding van het zetten van de juiste stappen en bij de sturing en coördinatie van de afzonderlijke procesvraagstukken. Je ondersteunt bij het procesmanagement, het besluitvormingsproces en het rapporteren daarover aan de opdrachtgever en het bestuur.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 15-8-2024 tot en met 20-1-2025 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie

HBO Bestuurskunde plus aanvullende opleiding/training op gebied van Energietransitie of HBO opleiding op gebied van Energietransitie.

Kandidaat is bereid om na gunning de integriteitsverklaring van opdrachtgever (zie bijlage) te ondertekenen. Voor aanvang van de werkzaamheden levert kandidaat deze in bij opdrachtgever.

De kandidaat kan en is bereid na gunning een geldig VOG, risicogebieden 1, 4 en 8 (8 alleen bij functies in het Sociaal Domein), te overleggen. De VOG dient voor aanvang van de werkzaamheden te zijn overlegd aan opdrachtgever (de kandidaat kan pas starten als de VOG is ingeleverd).

Kandidaat is geen ZZP-er. ZZP-ers kunnen niet rechtstreeks bieden op deze opdracht, aangezien dit een functie is waarbij hierarchisch aangestuurd wordt door opdrachtgever en kandidaat zelf de opdracht moet uitvoeren.

Ervaring met schrijven van raadsvoorstellen, doen van onderzoek inclusief advisering (deskresearch en interviews afgenomen) op gebied van duurzaamheid.

Kennis/ervaring van de uitdagingen bij projecten warmtetransitie op het platteland

Wensen
40 %

- Specifieke training, traineeship, opleiding Energietransitie

60 %

- Enige kennis/inzicht in de uitdaging van de warmtetransitie in Súdwest-Fryslân

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Junior procesleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.