thumbnail
projectleider verkiezingen

Gemeente Steenbergen

Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 3 dagen
125
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

14-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-03-2023

Onze gemeente is op zoek naar een projectleider verkiezingen voor de verkiezingen van Provinciale staten en Waterschap. (15 maart 2023).

Als projectleider verkiezingen zorg jij dat de verkiezingen van het begin tot het einde goed verlopen en dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Hierbij stuur jij het verkiezingsteam aan, draag je zorg voor de communicatie naar alle betrokken partijen en ben je eindverantwoordelijke voor de werkzaamheden vanaf de voorbereidingen tot de afrondende fase.

Als projectleider ga je aan de slag om samen met je verkiezingsteam verschillende werkzaamheden uit te voeren, zoals de indeling/bezetting van de stembureaus en de verschillende procedures van de verkiezingen.
Vanzelfsprekend ben je op de hoogte houden van alle actuele informatie op het gebied van de verkiezingen. En tevens de nieuwe en/of gewijzigde regelgeving uitvoeren, zoals het organiseren van een gemeentelijk stembureau (GSB) voor de vaststelling van de verkiezingsuitslag.
Verder zorg je voor de nodige afstemming met bestuur, griffie, kiesraad, ambtelijke organisatie, politieke partijen, burgers etc.

Verder ben je als spin in het web beschikbaar voor alle voorkomende taken en obstakels op te pakken rondom de verkiezingen. Je bent bekend met het verwerken van de kiesgerechtigheid en wijze van stemmen, je kent de rechten/plichten van de kiezers (bezwaar maken, openbaarheid, helpen bij stemmen, legitimatie, overlast etc.) en je vindt het daarnaast leuk om de medewerkers van het stembureau (voorzitters) te instrueren en te begeleiden.

Functie-eisen:

  • Je hebt een HBO diploma en hebt ervaring met het verkiezingsproces.

  • Je bent ervaren met het organiseren van werkzaamheden bij een verkiezingsproces en weet je hoe het organisatorisch binnen een gemeente werkt.

  • Je hebt affiniteit met de applicatie I-Verkiezingen, Procura Verkiezingen en OSV verkiezingssoftware.

  • Je bent stressbestendig, communicatief,  flexibel, ondernemend en doortastend in het uitvoeren van werkzaamheden. 

  • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor bestuur en management,  open en toegankelijk voor medewerkers, politieke partijen en kiezers.

  • Bij voorkeur ben je bekend in de regio van gemeente Steenbergen.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 24 uur
Toelichting op uur per week: Dit is een gemiddelde. Naar mate de datum van de verkiezingen dichterbij komt zullen de uren worden geïntensiveerd.
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de projectleider verkiezingen die deze organisatie zoekt?